Aeg oleks uudishimu pärast ka mingi lelu soetada.

Me kõik oleme kogenud, et orgasm tekitab õnnetunde, mille tagajärjel paraneb vereringe töö. Seega on eneserahuldamine lihtsaim vahend lõdvestamiseks täielikult positiivsete kõrvalmõjudega ning sagedase harrastamisega kasvab seksuaalne tundlikkus. Kes orgasmi pole iial kogenud, sel ei tasuks loota, et seksimänguasi on imeline võlumasin, kuid ennast tundma ja paremini tunnetama mõista aitab ta küll. Mitte ainult seks, vaid ka eneserahuldamine on meelelahutus.

Eneserahuldus pole häbiasi. Sellega tegelevad või on tegelenud pea kõik inimesed. Kes väidab, et pole iial ennast näppind, seda võib valetajaks pidada. Et keegi end solvatuna ei tunneks, siis jätaks mingi protsendi (kuid üsna pisikese) ka nende jaoks.

Kas teate, et Kleopatral oli maailma esimene vibraator — väike tuub, milles sumisesid mesilased. Milleks? Eks ikka vahelduseks.

Seksilelu sobib ka eelmänguks…. Naisele…seni kui mees veel kuskilt tulekul-vaikselt üles kütmiseks. Või mehele, kes kiire lõpetama — esimene maandus tehisvagiinaga teha ning siis naisele pikemat seksi pakkuda.

Vaid talveajal stressi maandamiseks!

RELIKA OÜ
Vana-Narva mnt 22, Maardu
tel. +372-6616988
e-mail: info@hotlips.ee
www.hotlips.ee