McCartney varandus peaks täna, enam kui 30 aastat pärast The Beatlesi laialiminekut küündima 1,1 miljardi naelani (27,5 miljardit Eesti krooni), ilmneb ajalehes Sunday Express avaldatud edetabelist.

Kopsakast varandusest ei piisa siiski, et olla rikkaim britt. Selle positsiooni on usurpeerinud vormelimagnaat Bernie Ecclestone, kelle vara on aastaga suurenenud 700 miljoni naela võrra 3,2 miljardini.

McCartney on edetabelis alles 11. positsioonil, kuid 34 kohta eespool rikkaimast naisest, kelleks osutus kuninganna Elizabeth II oma 450 miljoni naelaga.

Eksbiitli vara on aastaga suurenenud 300 miljoni naela võrra, seda eelkõige tänu biitlite kogumikalbumi “1” suurele edule. Albumit on tänaseks müüdud 23 miljonit. Ka on McCartneyle toeks olnud 200-miljoniline pärandus oma naiselt Lindalt.

Rikkaim sportlane on poksija Lennox Lewis, kelle vara hinnatakse 105 miljonile naelale.

Harry Potteri autor J.K. Rowlings on rikkaim kirjanik, olles varandust aastaga kolmekordistanud 160 miljonini.

Suuremaid kaotajaid on tänavu 57. kohale kukkunud magnaat Richard Branson, kelle rikkus on aastaga kahanenud miljardi naela võrra ning ulatub nüüd vaid 400 miljonini. Lennufirma Virgin omanik Branson ongi raha kaotanud eelkõige tänu lennunduse allakäigule pärast 11. septembri terroriakte.