Põhjus pidi endiselt olema 2008. aasta majanduslangus, mille tagajärjel on Eesti elatustase järsult langenud. Uudis kajastas, et ka varem toodi toidu- ja riideabi ning see pani mind imestama.

Ma ei ole sellest kuulnud, sest meie meedia ei kajasta seda, mis on meil Eestis valesti. Vaesusest ja abivajajatest pole suurt kuulda olnud - kui, siis vaid jõulude ajal. Valitsusel on kõik hästi ja välismaa on kiitnud Eesti poliitikat ja ka nende karme kärpimisi. Seda on toodud teistele Euroopa riikidele suisa eeskujuks.

Kuid iga otsus, mida teeb Eesti valesti, on halb meie puudustes kannatavatele perekondadele ja riigi vaestele. Minu ettepanek oleks, et meie poed ja ärid annaks toiduabi ja riideabi meie raskustes kannatavatele inimestele. Nendeks võiks liigitada väikesepalgalised, töötud, invaliidid ja lapsed.

Minu arvates on Eesti riigil häbi võtta vastu välisriikidest abi. Kui meie valitsus väidab, et meie riigi rahaasjad on korras, siis oleks ju alandav võtta vastu välisabi ja toetada teisi makseraskustes riike!