“See [prostitutsioon -toim] on nagu iga teine ühiskonnanähtus, mis tuleb silma all hoida. Kui sellega tõsiselt võidelda, siis peaks ka võitma. Pidage aga meeles, et läbi kogu inimkonna ajaloo ei ole seda kunagi suudetud.”
Edgar Savisaar, Tallinna linnapea
ajakiri Naised
Savisaare loogikat kohaldades peaksime lakkama võitlemast ka mõrvade, pedofiilia ja suguhaigustega?

“Mõned on osutanud, et õieti pole šokeeriv mitte see, et Savisaar dikteerib riigi valitsusele tingimusi, tegeldes sisuliselt väljapressimisega, vaid see, et Ansip ja valitsus ei pea seda kuigi erakorraliseks.”
Abdul Turay, kolumnist
Postimees
Konnatiigis on kõik konnad oma rolliga harjunud.

“Kas te oleksite valmis nimetama peast kõik 101 riigikogu liiget? Kahtlen selles. Ka minul võiks olla paari-kolme nimega raskusi.”
Marko Mihkelson, riigikogu liige
Delfi
Ai ai, härra… oot, mis teie nimi nüüd oligi…

“Kui ma ütleksin, et tahan [Miss Estonia kaubamärgi eest -toim] 10 miljonit krooni, hirmutan mõne ostja ära. Ma olen ju potentsiaalsete ostjatega rääkinud, kõigil on masu.”
Valeri Kirss, endine “mississi”
Kroonika
Delfi andmetel on kõik potentsiaalsed ostjad ära himutanud pelgalt fakt, et müüaks on Valeri Kirss.

“Ometi võib ka nüüdisaegsetel lihtsatel sümbolitel ja tavadel olla sügavam mõte. Pidulikult kaetud laud tõstab esile jõulud kui pühadeaja, lahkunute meelespidamine seob sugupõlvi, heategevus ja kinkimine lähendab inimesi.”
Ülo Valk, folklorist
Eesti Päevaleht
Pühadust leiab ka mujalt kui kirikust ning inimlikkust ei õpita upsakast jutlusest.

““Disko ja tuumasõda” jättis suhu propagandafilmi maitse. Kas Eestis üldse osatakse propagandavaba ühiskonnadokki teha?”
Sirje Kingsepp, endine vasakparteilane
Twitter
Tohoh. Delfi arvates on tegemist sügavalt iroonilise linateosega kõikide külma sõja osapoolte aadressil. Propagandat leiab sellest küll veendunud… endine.