“Hetkel loeb vaid see, et me suudaksime terve teekonna lõpuni minna. Me ei saa saavutatuga rahulduda,” sõnas Domenech. “Me peame koheselt fokusseerima end järgmisele mängule ja finaalis tuleb anda endast kõik, et pärast poleks midagi kahetseda.”

Poolfinaalmängu parimaks valitud Prantsusmaa kaitsja Lilian Thuram teatas kohtumise järel: “Ma olen 34 aastane, aga ma tunnen end endiselt 10-aastase poisikesena, kes vaatas MM-mänge ja leidis need imetlusväärsed olevat.”

“Finaal on olnud algusest peale meie eesmärk. Sinna jõudmine on unistuse täitumine. Kui me poleks nii kaugele jõudnud, oleks see õudusunenägu,” lisas Thuram.

Prantslaste ründaja Thierry Henry sõnul kaitses nende meeskond nagu lõvid. “Meie kaitsetöö näitas, et kõigil meie koondislastel on tohutu pühendumus mängule ja soov midagi saavutada.”

Prantsusmaa alistas kolmapäeval poolfinaalis Portugali Zinedine Zidane`i realiseeritud penaltist 1:0 ja kohtub pühapäeval Berliinis finaalmängus Itaaliaga. Laupäeval selgitavad Stuttgardis kolmanda koha saatuse Saksamaa ja Portugal.