"Inimesed on tõsiselt tööd teinud ja pannud kokku vägeva programmi, üldine meeleolu on võitluslik ja energiline, nii et ju see valimistel ka oma mõju avaldab. Ma arvan küll, et sellest piisab, et need valimised võita. See on suhteliselt tõenäoline, et Reformierakonnal on suhteliselt suur šanss võita need valimised," rääkis Kallas.

Samuti rääkis Siim Kallas Reformierakonna üldkogul konkureerivate erakondade lubadusi madalapalgaliste maksuvabastuse ja alampalga tõusu osas kommenteerides, et tema sellistesse lubadustesse ei usu, mille puhul pole teada, kust lubaduste täitmiseks vajalik raha saadakse.

"Mina ei ole niisuguste lubaduste inimene. Ma pole kunagi selliste lubadustega hiilanud ja ma pole nendesse ka kunagi uskunud. Mul tekib alati kohe küsimus, et kust see kõik tuleb. Kui teist poolt välja ei pakuta, et mis selle ressursi tekitab, siis juhtub see, et pärast valimisi hakatakse tekitama illusiooni, et me oleme selle teinud. Kui enne valimisi ei öelda, et selleks tuleb makse tõsta või laenu võtta, siis see ei ole aus. Mina pigem esitan alati kahtlevaid seisukohti niisuguste ettepanekute suhtes."

Edgar Savisaarest rääkides kommenteeris Kallas, et Keskerakonna huvides oleks, kui Savisaar erakonna esinumbrid nooremate kolleegide vastu vahetaks.

"Väga raske on ette kujutada, et Savisaar saab peaministriks. Oma erakonna huvides teeks ta võib-olla mõistlikult, kui ta vahetaks – esimesed numbrid oleks teisest põlvkonnaks, see mõjuks võib-olla valijatele ka veenvalt," kõneles Kallas.