Peeter Rebane ütles president Toomas Hendrik Ilvese kõnest rääkides, et sellest kumas läbi kerge ärevus, kuna ajad ongi ärevad. "Nalja pole sellega, mis toimub Ukrainas ja mis toimub Venemaal," rääkis Rebane.

"Tseremoonia kohavalik on väga sümboolne, kindlasti märgilise tähendusega, et oleme vaid 50 km Vene piirist. Ma arvan, et see kõne oli väga mõtlemapanev," lisas ta.

"On hea meel, et Eesti on Euroopa Liidus ja NATO-s. Ei maksa muretseda, samas tasub olla valvas," lausus Rebane.

Etendusest rääkides ütles Rebane, et see oli ülilahe. "Alguses vaatasin, et vau, mis toimub. Pärast kõik see etendus ja muusika ja reaalsuse piiri kompamine – mulle see kõik väga meeldis."

Keskerakonna nimekirjas kandideeriv Peeter Rebane ütles, et tänapäeval saab kriitikat ükskõik millisesse erakonda kuulamise eest. 

"Kõik poliitikud Eestis peaksid rohkem kuulama, mida inimesed tahavad, ja mitte oma võimu eest seisma. Minu eesmärk kandideerides on väga lihtne: panna inimesi mõtlema sellele, et tehke, mitte ärge rääkige."

Peeter Rebane oli vastuvõtul koos hea sõbra, näitleja Tom Prioriga Londonist, kelle sõnul saavad inglased meilt palju õppida, kuidas teha lõbusamat vastuvõttu ja kontserti.

"Oluline on, et riigi juht oleks keegi, kelle üle saab uhke olla. See on tähtis nii väikses Eestis kui ka suures Suurbritannias," rõhutas Prior.