"Kena kõne oli, ainult natuke pikk, aga üldiselt ju oli kõik õige, mis räägiti," vastas Ligi Delfi küsimusele, et kas erakonna juht Taavi Rõivas keskendus oma üldkogu kõnes liialt Keskerakonnale.

"Võibolla ta ületähtsustas tõepoolest Keskerakonda, tegelikult on Keskerakonna moodi käitunud mitu parlamendierakonda, aga noh, ka see oli seal tegelikult vihjena kirjas," lisas Ligi.

Rääkides Reformierakonna lubadustest ütles Ligi, et oravapartei maksupakett on kõige ambitsioonikam, kuna nemad ei takista maksutõusu astmetega.

"Muidugi on naljakas alampalga lubamine, sest alampalka teatavasti ükski erakond ei määra, lubatagu nad mida tahes. Kui lubataks, siis oleks meil sajad tuhanded töötud, sest sellise taseme juures peal jääksid ilma palgata väga paljud, just nõrgemad ja tekiks palgasurve ka mujal," arvas Ligi.

Ligi viitas ka, et ta oleks peale valimisi valmis uuesti ministrikohale astuma. "Valija määrab selle," ütles Ligi ning lisas, et ootab valimistelt lähedast tulemust viimastele uuringutulemustele.

"Enda poolest tahaks ringkonnas kindlasti võita ja tahaks ise ka tõestada, et ei ole pettumust valmistanud valijatele," rääkis Ligi.