Terve lammas ja peekon, kõikvõimalikud muud soojad ja külmad road, seda kõike koos rohke õlle ja veiniga — ei tea, kuidas valijamehed ennast pärast nii rikkalikku pidusööki Luual ka tunnevad?

Valijameeste kehaline enesetunne pärast pidusööki on loomulikult nende eraasi. Küll aga huvitab avalikkust, mida ütleb nende südametunnistus pärast seda, kui nad on kõva kõhutäie eest allkirjaga kinnitanud, et annavad hääle kindlasti Arnold Rüütli poolt.

Kelle leiba sina sööd, selle laulu sina laulad — kes meist seda vanasõda kuulnud ei ole. Teame sedagi, et tasuta lõunaid ei ole olemas. Idee poolest ja seaduse kohaselt on aga hääletamine presidendivalimistel salajane. Äsja antud allkirjade valguses ei tundugi eriliste pliiatsite paranoiateooria enam nii paranoiline.

Kui juba ette allkirju nõutakse ja antakse, siis küllap leidub ka võimalus kontrollida, et valijamees pole ilmaasjata kõhtu täis puukinud ja niisama uisapäisa allkirja andnud. Usalda, aga kontrolli, või kuidas. — Ehk pole tõepoolest ülearune valijameestelt mobiiltelefonid ära korjata, et poleks võimalik näiteks hääletussedelit pildistades tagantjärele oma valikut tõendada.