Sel aastal ollakse usutavasti eriti põnevil, sest toimub ju vastuvõtt vastu traditsioone Tartus, mitte Tallinnas, ja kätlemine leiab aset võrdlemisi harjumuspäratus keskkonnas: telgis. Süüagi pakutakse pigem eestlaslikku toitu kui peeneid pipstükke, mille tagantjärele üleslugemine ajakirjanduses kesisema sissetulekuga inimese otsaesist kibrutama paneb.

Rongiga Tartusse sõitmisest ei saanud siiski asja, aga mis Tallinna-Tartu maanteel laupäeval toimuma hakkab, on ennustamatu. Delfi loodab, et esmaspäeval ei tule lehest lugeda, kuidas mõni startimisega hilja peale jäänud tähtis tegelane vilkurid käiku laskis ja teised sõitjad halastamatult teeveerde surus.

Samuti loodab Delfi, et politsei suhtub hilisel õhtutunnil Tallinna tagasisõitvate prominentide kainuse küsimusse täie rangusega ning toimetab liiklusvoost kõrvale kõik, kes võiksid kaasliiklejatele ohtlikud olla.

Ja viimaks avaldab Delfi lootust, et nüüdseks poole aasta jagu ametis olnud president on kommete poolest edenenud ning ei suru külalistel kätt nätsu mäludes, teine käsi küünarnukini taskus. Kõnet pidades on paber ees ja suuri ebaõnnestumisi pole karta, ehk on ka vähesed ettetulevad võimaliku improviseerimise kohad ettenägelikult ära lavastatud.