15 aasta jooksul on Delfi keskkonnas kirjutatud kümneid tuhandeid artikleid, miljoneid kommentaare, avaldatud lugematul hulgal pilte ja videosid.

Delfi õige sünnipäev on 23. novembril 1999. aastal. Ajal, mil paljud valmistusid milleeniumivahetuseks, kogusid konserve ja küünlaid, otsustasid noored mehed panna püsti uudisteportaali. 15 aastat on tõestanud, et hulljulge idee luua internetis uudisteportaal, millel puudub oma paberil ilmuv ajaleht, oli samm õiges suunas.

"Tänasel päeval on Delfi Eesti suurim uudisteportaal, mida külastab nädalas üle 1,5 miljoni erineva veebilehtiseja. Delfi on turuliider ka Lätis ja Leedus, oleme ülekaalukalt tugevaim uudiste kaubamärk kogu Baltikumis," kommenteeris Delfi ja Eesti Päevalehe peatoimetaja Urmo Soonvald.

Aastatega on Delfi perre juurde tulnud uusi keskkondi - meelelahutusuudiste portaal Publik, Eestimaa naiste hea saatja Naistekas, spordisõprade lemmik Delfi Sport, äriuudiseid kajastav Ärileht ja tarbijaportaal Kasulik, noortele suunatud Noorte Hääl, meie lugejate-vaatajate kirjutisi, fotosid ja videosid vahendav Rahva Hääl, piirkondlikke uudiseid kajastav Eesti Elu, teadus- ja tehnikauudistele pilku heitev Forte, aga ka teemaportaalid Perejalaps.ee, Reisijuht.ee ja Moodnekodu.ee, mis on kõik oma valdkonnas lugejate lemmikud. Ka venekeelne RusDelfi on Eesti suurim venekeelne portaal. Samuti on Delfi "mütsi" alla koondunud Eesti Päevalehe, Eesti Ekspressi ja Maalehe veebiküljed.

Delfi on aastatega üha enam panustanud pildi- ja videosisu tootmisse. Oleme Eestis teerajajad veebitelevisiooni vallas ja toodame aastas sadu otseülekandeid. Rekordilistel kuudel on Delfi TV eetris olnud enam kui 50 otseülekannet. Otsepildis näidatud sündmused on olnud seinast seina - nii konverentsid, kultuurisündmused, kontserdid kui ka regulaarsed spordiülekanded. Paljud koostööd on saanud korduvaks, nii on Delfi TV vaatajaid rõõmustanud mitmel aastal Jazzkaare ja Tallinn Music Weeki otseülekannetega, korvpalli- ja võrkpallimängudega. Samuti oleme üha enam pööranud rõhku võimalusele teha otseülekandeid päevakajalistest sündmustest - pressikonverentsidelt, tähtsate külaliste saabumistest ja lahkumistest, aga ka arutelusaateid põletavatel teemadel otse Delfi toimetusest.

Delfi on tänaseks kasutatav nii arvutist, mobiilist kui tahvlelarvutist. TNS Metrix andmetel tuli 2014. aaasta 37. nädalal Delfi külastustes juba üle 38% mobiilisetest seadmetest. Androidi ja iOS telefonidele on loodud mitu rakendust - lisaks Delfi rakendusele ka Ärilehe, Delfi Spordi ja RusDelfi.

Oleme juubeliaasta tegevustega juba alustanud - septembri algusest on Delfi keskkonnas läbivalt kasutusel juubelilogo, sama logo olete ehk näinud ka teleklippides ja mujal reklaamides. Tulemas on veel hulk tegevusi, et meenutada, millised need 15 aastat on meile olnud ja millega selle aja jooksul hakkama oleme saanud. Kõik juubeliaasta tegevused kulmineeruvad novembri lõpus, Delfi õigel sünnipäeval.