Mida me oleme siis presidendikandidaatide kohta teada saanud? Arnold Rüütli maine tuhmumine algas mäletatavasti sellega, et avalikuks said Kadriorus peetud noortelabrakad, mis tagantjärele ristit kadriorgiateks. Tagantjärele selgus küll, et kõiki roppusi, millest algul juttu oli, üldse aset ei leidnudki. Aga mis sellest.

Avalikkuse ette tassiti Rüütlite tütar, kes ei kuulu paraku tasakaalukaimate inimeste hulka. Tütre kunagine meeski topiti telepurki. Huvitav oli vaadata, miks siis ei olnud. Järgmisena hakkasid levima jutud Rüütli sohipojast. Ja viimaks muidugi Hint ja süümevanne. Viimase asjus valas õli tulle Rait Maruste.

Ilvese kohta aga oleme tõdenud, et tema ikka “õige eesti mees” ei ole. Oleme ennast harinud karaiimide olemasolu asjus ja tutvunud lapsendamise keerdkäikudega. Oleme kuulnud, et Ilvese venna seksuaalsed eelistused kalduvad harilikuks peetavast kõrvale. Ilvese-jahi käigus on aga tabatud ka üks libailves, mis küll pärast mitmekordselt ülevaatust ja libaolemuse tuvastamist loodusse tagasi lasti.

Mida siis tulevalt nädalalt oodata? Delfi soovitab kontrollida Ilvese eelmise naise seksuaalseid eelistusi (iial ei tea, need võivad aja jooksul muutuda) ning järele uurida, kas Arnold Rüütel on ikka Arnold Rüütel või hoopis tema teisik.

Aga kui ilma irooniata, siis — aitab sitaloopimisest. Peame nädalakese vahet ja laseme valijameestel Estonias ära käia, küll jõuab jälle.