Paljud lugejad olid arvamusel, et kuna sportlased on professionaalid, siis pidevalt ennast kehva tulemuse järel välja vabandada ei ole lihtsalt võimalik. 

"Ütlen veelkord, et meie sportlaste näol on tegu proffidega, kelle jaoks sport on TÖÖ (mille eest muuhulgas maksab riik neile palka). Kui tavainimene teeb oma tööd halvasti, siis tõenäoliselt ta vallandatakse. Mis pühad lehmad meie sportlased siis on, et nende ebaõnnestumiste kohta midagi öelda ei tohi? 100%-list õnnestumist keegi ei nõuagi, hea, kui kas või 50% end realiseerida suudaks," kirjutas to Eve.

"Loomulikult on olümpia läbi kukkunud nende jaoks, kes tegid oma parimast tükk maad kehvema tulemuse," kirjutab d ja jätkab: "Ok, noored noorteks, kuid näiteks osa meie laske- ja murdmaasuusajataist jäävad ilmselt igavesti "noorteks ja lootustandvateks". Ära tüütavad need aastast aastasse toodavad vabandused a'la "ei tea, mis juhtus", "vorm on vist kehv", "polnud seda õiget tunnet" jne. Tegemist on ju proffidega, kelle jaoks sport on palgatöö. Tehku siis oma tööd või loobugu olümpialesõidust mõne tõeliselt noore ja lootustandva kasuks."

Marit on aga veenudnud, et sportlasi ei tohiks liialt kritiseerida.

"Eestlased on tublid ja kui kõik ei suju alati ladusalt, siis mis sellest. Nad võistlevad ja võib ainult ette kujutada, milline surve neile on, et nad endast oma parima annaksid, sest kõik need vähesed kaasmaalased, kes ootavad ainult medaleid, söövad need vaesed sportlased elusalt, kui medalit või vähemalt isiklikku rekordit ei tule. Meie sportlased on tublid ja las nad võistlevad ja oleme neile pigem toeks, kui neil kehvasti läheb ja nutame õnnest, kui medal tuleb! Kui nii väike rahvas, nagu me oleme, võidab olümpialt juba ühe medali, siis see on puhas õnn! Mina olen tänulik meie sportlastele! Olge tublid ja ärge iga apsu pärast veel meelt heitke. Me oleme väike rahvas, aga oleme hingelt suured ja hoiame kokku ja toetame üksteist. On palju maitsvamaid toite, kui teine eestlane! Uskuge!"