Selgus, et meie lugejate arvamused jagunevad peaaegu täpselt pooleks. 50,3 protsenti leidis, et streik on põhjendamatu ning 49,7, et tervishoiutöötajatel on täielik õigus. Kokku vastas küsitlusele 2163 lugejat. Toome teieni ka valiku lugejate põhjendustest.

*** Toetan tervishoiutöötajate streiki kahe käega. Olles palju sandimajas viibinud ja näinud pealt tööd, mida nad teevad. Õdedele ja hooldajatele nõuaksin lausa 50% palgatõusu ja töökoormuse läbivaatamist!

*** Ei saa kahjuks niivõrd odavpopulistide küüsi langenud streikijaid toetada. Üldiselt pooldan küll haiglate töötajate tingimuste ja nende asutuste siseelu parandamist.

*** See streik on vastutustundetu haigete inimeste suhtes, keda arstid sellisel juhul alt veavad.

*** See on meditsiinitöötajate streik! Miks selle suurem osa inimesi järjekindlalt ära unustab? Paistab, et valitsusliikmete pressiteated, mis avalikkust streigi ja "miljonärarstide" vastu meelestama on mõeldud, avaldavad mõju.

*** Arstide streiki ei poolda, küll aga üldstreiki! See valitsus on inimeste taluvuse piiri räigelt ületanud. See riik ei ole enam elamisväärne ja enam ei ole eestlane olla uhke ja hää, vaid häbi.

*** Streiki toetan. Eriti juhul, kui tohtrid tõesti jätkavad kuni nõudmiste täitmiseni. Olen nõus väitega,et juhul kui meditsiinisüsteem ei muutu, kukub see varem või hiljem kokku.

*** Kusjuures toetan jah, aga eriti toetan õdede ja hooldajate palgatõusu. See tuleks ükskord ära teha. Kes teist sooviks töötada 300 euro eest kuus füüsiliselt ja vaimselt raskel ametikohal?

*** Med-töötajad ei taha aga peavad streikima, kui viimane piir on käes; vastasel korral on nad varsti ise patsientide olukorras.

*** Hinges toetan, aga kui näen, kuidas meie meditsiinisüsteem toimib, siis mitte. Streikida tuleb kindlasti selle süsteemi vastu. Praegu ei saa üldse aru kuhu see raha siiski kaob. Miks ei toimi e-tervishoid nagu peaks. Miks on haiglate vahel mingi mõtetu võidurelvastumine ja konkurents, patsiendid on ikka meeletutes järjekordades.