Eesti Päevalehe välisuudiste juhi Raimo Poomi sõnul on Pavlihhini kohtuotsuse detailid jahmatamapanevad: „See avab niisuguse pildi Eesti õiguskaitseorganite tegevusest, mida ei saa nimetada mitte miskiks muuks kui NKVDks, Gestapoks, Stasiks, KGBks, kuidas te tahate. Sealt ei jää mitte mingisugust muud varianti, kui teha väga selge järeldus, et politseinikule üritati mingisuguste arusaamatute intriigide või mingi minule mitteteadaoleva motivatsiooniga lavastada karistust."

Kummalise asjaoluna võib välja tuua sedagi, et politsei sisekontroll soovis saada Pavlihhini kohta internetis positiivseid kommentaare kirjutanute IP-aadresse.

Lisaks rääkisime majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Partsi soolost Soome ja Leedu suunal ehk vastavalt LNG terminali ja Rail Balticu teemadel.

Üle ega ümber ei saanud me ka geniaalsest tehnoloogilisest revolutsioonist mobiiltelefonide maailmas - teisisõnu arutasime klahvidega telefonide eeliseid ja seda, kuidas mõjub nutitelefon meie igapäevaelule. Saate lõpus heitsime pilgu ka viimastele sündmustele Ukrainas. Saadet saab järelkuulata Kuku raadio koduleheküljel.

Stuudios olid Hans Lõugas, Raimo Poom ja Madis Vaikmaa.