“Me võime kinnitada, et ta on rase ning et esimesed kolm kuud on möödas,” tsiteeris Hello Claudia Londoni pressiesindaja sõnu.

31-aastane Claudia ja Matt abiellusid 25. mail Inglise maakirikus neile kuuluva Elizabethi-aegse mõisa Coldham Halli lähistel maalilises Lawshalli külas Suffolkis. Pulmakülaliste hulgas olid Boris Becker ja moelooja Valentino, fotode tegemise õiguse ostis endale ajakiri Hello!

Beebi sünnib luksuslikku keskkonda, kuna Saksa supermodelli varanduse suuruseks hinnatakse 50 miljonit naela ning ka 31-aastane Matt on multimiljonär.

Claudia, kes on senini üks maailma fotografeeritumaid naisi, avastati omal ajal ühes Düsselfdorfi ööklubis ning temast sai üks 1990te aastate moelavade ikoone.

Matt oli Guy Ritchie filmi “Snatch and Lock, Stock And Two Smoking Barrels” produtsent ning oli filmitegija isamees, kui too 2000. aastal Madonnaga abiellus.

Paar kohtus 2000. aasta suvel Mallorcal, kui Claudia oli kihlatud galeriiomaniku Tim Jeffriesega. Pärast paari lahkuminekut olevat Matt kinkinud naisele kilpkonna, millega ta võitis ta südame.