Krahvi isiklik vara, mis arvatakse peamiselt sisalduvat kinnisvaras, kasvas aastaga 4,4 miljardilt naelalt 4,7 miljardini (120 miljardit Eesti krooni), selgub ajalehe koostatud tabelist. Krahvile kuulub muu hulgas 121 hektarit maad Londoni kalleimates linnajagudes Mayfairis ja Belgravias. Kinnisvara on krahvil mujalgi üle kogu riigi.

Teisel kohal on pakendimagnaat Hans Rausing, Rootsis baseeruva kontserni Terta-Laval juht, kelle vara ulatub 4,5 miljardi naelani (114 miljardit Eesti krooni). Kolmandal kohal on kolme miljardi naelaga (76 miljardit Eesti krooni) kauplusteketi Sainsbury omanik lord Sainsbury.

Briti rikkurite vara suurenes aastaga märgatavalt, kuigi maailmas on majandusseisak ning USA-d tabasid terrorirünnakud.

Vara suurenes kinnisvara ja kaubandusega tegelejail, oma hiilgusest on aga ainult mälestused kunagistel kõrgtehnoloogia- ja internetimiljardäridel. Kahe aasta eest, mil internetiäri buum oli haripunktis, loendati netimiljonäre 62, mullu oli neid 26, tänavu aga vaid 13.

Aasta edukaim on magnaat Philip Green, kel õnnestus jalule upitada raskustesse sattunud kauplustekett Bhs. Mehe vara kasvas aastaga 10 protsenti 1,2 miljardi naelani.

Esikümnesse mahub ka üks naine — Charlene de Carvalho, kes päris oma pari kuu eest surnud õlletöösturist isa Freddie Heinekeni 2,96 miljardi naelase varanduse ning tõusis hetkega rikkuselt neljandaks.

Kuninganna Elizabeth II platseerub 125. kohale 275 miljoni naelase varaga (7 miljardit Eesti krooni). Esituhandesse pääsesid esmakordselt ka Briti seltskonnaajakirjanduse lemmikud vutistaar David Beckham ja poptäht Robbie Williams, kel mõlemal vara 35 miljoni naela ulatuses.

Harry Potteri autor JK Rowling on 226 miljoni naelaga 147. kohal, popikuninganna Madonna aga jääb 200 miljoniga kohale number 161.