40-aastane Nicki McVicker leiti pärast röövi 10-sentimeetrise näohaavaga, millest jääb talle arm eluks ajaks. Lisaks vigastasid kallaletungijad ennast kaitsta püüdnud naise kätt. Hetkel juhtunust taastuv kolmekordne ema, kellele jäi kallaletungi meenutama 24 õmblusega kokkutraageldatud haav, kavatseb oma kodulinnast Gloucesterist lahkuda, kuna ei tunne end seal enam turvaliselt.

“Mind oleks võidud tappa käekoti pärast, milles polnud muud kui mu mobiiltelefon,” nentis McVicker.

Naine oli käinud ööklubis ja kõndis kella 1 paiku öösel üksi läbi kesklinna kodu poole, kui teda ründas kuuest teismelisest tüdrukust koosnev jõuk. Noored naiskaabakad haarasid McVickeri kotist ja kui too selle külge klammerdus, lõikas üks teismelistest röövlitest naise näkku sügava haava.

“Mu nägu tundus natuke paistes — nagu oleks mulle otse keset lõuga põrutatud,” meenutas ohver, “ja ma olin üleni verine”. Plikadegäng aga haaras koti ja kadus. McVicker komberdas tagasi ööklubisse ja kukkus seal kokku.

Klubi šokeeritud meeskond kutsus naisele kiirabi ja ta toimetati Gloucestershire` Kuninglikku Haiglasse. Seal selgus, et McVicker on end kaitsta püüdes saanud kergelt vigastada ka kätte. Siiani pole selge, mis relva rünnakus kasutati.

“Kui sellised inimesed on tänaval, võib keegi veel tõsiselt vigastada saada,” märkis teismikute läbi kannatada saanud naine.

Ka kohalik politsei nentis, et tegu oli julma ja provotseerimata rünnakuga.