ETV Tallinna linnapeakandidaatide debati võtmeküsimusteks olid ühistransport ja ka Tallinna liikluskorraldus, haridusasutused, linnahalli ja Patarei vangla tulevik ning viimaks puudutati ka erakondade vahelist võimalikku koostööd.

Kõik linnapeakandidaadid olid nõus, et Tallinna liikluskorraldus vajab muutust. Nii Reformierakond kui ka Sotsiaaldemokraadid ütlesid, et trammivõrku peaks arendama, siis EKRE esindaja Martin Helme pakkus välja meretrammid, mis liikleksid poolsaarte tippude vahel ning aitaksid inimestel muretumalt liikuda.

Tegusa Tallinna ja Savisaare valimisliidu esindaja Urmas Sõõrumaa pooldas niisamuti trammivõrkude laiendamist.

Raskeveokide kesklinnast eemaldamise küsimuses oli erinevaid ettepanekuid ja mõtteid: Sõõrumaa pakkus lahenduseks tunnelid, Taavi Aas ütles, et selles küsimuses on võtmeks justnimelt Reidi Tee ja Tallinna Vaba Kodaniku esindaja Erik Vest arvas, et raskeveokid tuleks lihtsalt suunata õigele poole - läbi Muuga ja Paldiski.

Linnahalli ja Patarei temaatikaga selgus, et aastaid tagasi on Sõõrumaa soovinud linnahalli Tallinnalt ära osta, kuid toona linn seda talle ei müünud. Taavi Aasa sõnul aga pole ükski erainvestor linnahalli projekti vastu huvi tundnud.

Märkimisväärseim lahendus Patarei vangla osas tuli Martin Helmelt, kes arvas, et Patarei vanglasse võiks kolida just linnavõim ja sinna rajada n-ö superlinnavalitsuse.

Haridusküsimustes rõhutas Helme eestikeelsust- ja meelsust, mille peale Vest ütles, et muukeelset elanikkonda ei tohi ära unustada ega inforuumist välja lõigata.

Delfi otseblogis avaldasid debati ajal tähelepanekuid ja mõtteid Tallinna Ülikooli politoloog Mari-Liis Jakobson, politoloog Anna Karolin, Eesti Väitlusseltsi faktikontrolör Heiki Viisimaa ning Eesti Päevalehe ja Delfi arvamustoimetuse juht Alo Raun.