Festivali kahepäeva piletid on soodsa 399 kroonise hinnaga müügil kuni pühapäevani, 1. juunini. Juunikuus on piletihind 450 krooni, kohapealt 499 krooni ja ühepäeva pilet 399 krooni – maikuus seega kahepäeva pilet ühepäeva hinnaga! Piletid on müügil internetis aadressil
, kino Sõprus kassas ning kõigis Piletipunkti ja Piletilevi müügipunktides üle Eesti.

Kümnenda aastapäeva puhul on välisartistide valik läbi Beach Party ajaloo vaieldamatult tugevaim, piletihind samas aga võrreldes eelnevate aastatega madalam. “Kui eelmisel aastal oli festivali piletihind pea kuussada (595) krooni, siis hetkel on võimalik kahepäevapilet osta alla neljasaja (399) krooni eest” räägib festivali korraldava BDG juhatuse esimees Peeter Rebane, jätkates: “Sel aastal on festivalil suurim artistide valik ja seega ka eelarve. Kogu üritus ja programm saab teoks tänu meie tugevatele koostööpartneritele, kellel on usku Beach Party Festivali tulevikku ja vajalikkusse noortele.”

Beach Party Festivalil on sel aastal viis lava:

  • Lipton Ice Tea pealava
  • Simpel rannalava
  • Saku Rocki lava
  • Infinity Dance Club
  • karaoke lava

    Muljetavaldav on ka kohalike artistide valik – Beach Party Festivalil astuvad üles pea kõik Eesti parimad ja tuntuimad bändid: Ruffus, Tanel Padar & The Sun, Terminaator, Smilers, Genialistid, Vanilla Ninja, Caater, Meie Mees, Toe Tag, Pedigree, The Tuberkuloited, Magnetic Band, Loom, Forgotten Sunrise, Jüri Homenja, Kala, Memoriaalansambel, Blind, High’n’Dry, The Cookies, Chupacabra, Skriimsilm, Bande.

    Tantsutelgis Infinity Dance Club keerutavad plaate: Inglismaalt Rob Mello, John B, Stapleton MC, DJ Nexus ja kodumaalt Dave Storm , Widenski , Ecstatic , Mark Slavin , Whirl , Stare ,Phibbs , L.Eazy , To-Sha , Qba , S.I.N , Dzheimz , Methodik , Studious, Nitro Device , UrbanFella , Cipher & Kain.

    Beach Party Festival pakub lisaks muusikale mitmesuguseid muid meelelahutusatrakstsioone ja ajaveetmise võimalusi.

    Festivali korraldajad lubavad uut kvaliteeditaset. Nii saab Beach Party Festival saab endale kümne aasta jooksul esmakordselt, sarnaselt teiste Euroopa festivalidega, ametlikud, turvalised, teeninduse, tualettide ja valgustusega telklaagrid ning nende kõrvale autoparklad. Uudisena saab sel aastal telkimiskohti juba eelmüügist piletit ostes broneerida. Telkimine festivali ametlikes telklaagrites maksab vaid 50 krooni päevas.