Produtsent Peter Rossi sõnul hakkab Paavo pärast sarja lõppu võtma laulutunde, et anda oma häälele viimast lihvi, kirjutab SL Õhtuleht.

Uues loodavas popbändis on hetkel kolm kindlat liige — neljandat veel valitakse. “Aga need kolm on see-eest tõesti väga head, nii vokaalselt kui ka välimuselt,” kiidab Peter Ross väljavalituid, kes leiti mõni nädal tagasi Panoraamis toimunud castingul. Väljavalitute hulka kuuluvad veel seni muusikalides laulnud Mikk Saar (“Miss Saigon”) ja nooruke Saaremaa tüdruk Elina Toompuu, keda Ross võrdleb lausa Christina Aguileraga.

“Olen teda juba paar aastat jälginud,” seletab Ross oma valikut. “Ega ma varem temast eriti vaimustuses polnud, tundus olevat selline keskmine lauljatar, aga kui ta meil siia katsetele tuli ja “Ära piina mind” laulis, ütles Koit (žüriisse kuulunud Koit Toome), et Elina laulab seda paremini kui Blacky ise.” Ka on Elinal ette näidata esikoht Valgre festivalilt.

Otsa koolis õppinud Mikk Saar aga otsis produtsendi juba varem üles, et see Eurovisiooni jaoks tema lugu produtseeriks, kuid ajanappuse tõttu jäi see projekt katki.

Nagu ühele tüüpilisele kokkuklopsitud popgrupile kohane, ei ole selle liikmed üksteisega varem kokku puutunud. Baari-Paavo juhul ei olnud suurim pluss tõsielusarjast külge poogitud kuulsusesära, räägib Ross, kelle sõnul oskab Reformierakonna Noortekogu juhatuse esimees nooti laulda küll ja küll. Kuigi kuulsus on alustavale bändile alati hea.

“Ütleme nii, et see “Baari” laul ei kukkunud just kõige paremini välja, kiiruga ja üle käte tehtud. Aga kui me võtame Paavole hea vokaaliõpetaja, siis on tulemusi juba kuu aja pärast näha. Eks ta jaanuaris hakkab intensiivselt laulutunde võtma,” räägib Ross, pakkudes ühe potentsiaalse õpetajakandidaadina välja Zoja Hertsi, kes teinud tööd peaaegu kõikide kodumaiste muusikalistaaridega. “Herts pani Koidu ka niimoodi laulma, nagu ta täna laulab. Mitte nii, nagu ta kunagi Code One’is laulis.”

Projekti on kaasatud ka laulja Jaagup Kreem, kes on lubanud kirjutada mõne laulu. Varem on Kreem taolistest projektidest eemale hoidnud. Kuidas õnnestus pehmeks rääkida mees, kes on meedias korduvalt välja öelnud, kuivõrd ta popmuusikat jälestab?

“Eks ta jälestabki seda, aga asi on selles, et projekt tuleb kõikide jaoks huvitavaks teha,” ei soovi Ross peensustesse süüvida. “Rahast ei ole me veel rääkinud. Pigem ikka sellest, millised lauljad meil on, milline on meie tase ja mida tahame saavutada.”

Bändi võimas avalöök on planeeritud veebruarikuusse, kohe pärast Eurovisiooni buumi vaibumist.