Erki Nool Reval Cupile kogunenud maailmakuulsad mitmevõistlejad andsid eile Tallinna Spordihallis vormile viimast lihvi.

Peoperemees ise seisis kui kaptenisillal, piltlikult — mobiiltelefon ühes ja kuul teises käes. "Aga kõik sujub!" rõõmustas Nool. "Erki on füüsiliselt võistluseks väga hästi valmis, kuid ma kardan, et lakkamatu korraldustööga rahmeldamine ei lase kogu võimetepagasit mängu panna," arutles Noole abimees Ants Kiisa. "Siiski loodan, et Erki ületab kuulitõukes 15 meetri piiri."

Sebastian Chmara jäi ikkagi koju

Noole võistlust on viimastel päevadel tabanud kaks kerget tagasilööki. Esiteks andis Poola Kergejõustikuliidu peasekretär Ryszard Wysoczanski eile lõplikult teada, et mullune võidumees Sebastian Chmara peab kõrvale jääma.

"Püüdsin Poola koondise peatreenerit veenda, et ta lubaks Chmaral MM-koondise katsevõistlusteks kuulutatud Poola meistrivõistlustelt puududa, kuid ta jäi endale kindlaks," rääkis Wysoczanski.

"Kõlaks sama tobedalt, kui Noolel kästaks kodune kümnevõistlus või Jane Salumäel maraton konkurentsitult läbida," võrdles Indrek Kaseorg.