Tallinna ja Harjumaa noorte teabe — ja nõustamiskeskuse nõustaja Kulla Naaber leiab, et sarja näol on kindlasti tegemist materjaliga, mis ei jäta ükskõikseks — see mõjub ja annab mõtlemisainet pikemaks ajaks. „Kerli loo võtavad vastu ja tõlgendavad seda erinevad inimesed ilmselt vägagi erinevalt. Igal juhul sai Kerlist nende sündmuste käigus täiskasvanu — inimene, kes suudab otsustada ja ka vastutada. Tema lugu mõjub positiivselt, annab lootust, et kõigele vaatamata, mis ka ei juhtuks, headus ja õiglus pole maailmast kadunud,“ rääkis nõustaja Delfi Noorte häälele.

Hea Delfi lugeja, anna teada, kas sina lubad oma lapsel üsna karmi sisuga “Klassi” sarja vaadata? Koolivägivald on koolides praegu väga tõsine teema ja kindlasti tuleks seda ka lastega arutada. ETV sari on oma sisult aga nii mõnegi täiskasvanugi jaoks liiga sünge. Kirjuta meile, kuidas peaks sinu arvates lastele sarja “Klass: elu pärast” esitlema?

Ootame teie fotosid ja vihjeid meiliaadressil rahvahaal@delfi.ee. Kui registreerid end rahvaajakirjanikuks, võid eriti hea loo või foto eest saada ka tunnustatud ning võita preemia! Kasutada võib ka lehe vasakul servas olevat Rahva Hääle vormi.