Sentidel on väärtus - see on midagi, millega peavad inimesed harjuma. Ka sel nädalal läks poes müüjatel tihti kauem aega, sest uue raha tundmaõppimiseks läheb aega.

Tallinna tänavad on neid ääristavate lumevallide tõttu nii kitsad, et näiteks kesklinna kipuvad tekkima suured ummikud. Kuidas paistab linn välja ülalt vaadates, kas kitsad tänavad on ka ülalt ilusti näha?

Raadio 2 valis sel nädalal eelmise aasta parimaid. Aastahitt 2010 pälvis Eesti arvestuses Koit Toome lauluga „Mälestused". Palju õnne!

Tallinna TV pidulikul avamisel viibis kohal ka Tallinna linnapea Edgar Savisaar, avamisel olid kohal ka linnatelevisioonis töötavad inimesed. Ukse vahelt piiluvad avapidustusi kauaaegne ETV juhtfiguur Juhan Paadam ning Tallinna linnapea nõunik Moonika Batrakova.

Kohati teed läbimatuks muutnud lumerohkus on teinud majad ning prügikastid prügiautodele raskesti ligipääsetavaks. Delfi fotograaf uuris, kuidas peavad kinnituisanud sõiduteedel hakkama saama prügifirma Veolia töömehed.

Õigeusklikud tähistasid sel nädalal vene jõule, mille puhul toimus jumalateenistus Tallinnas toimus Nevski katedraalis.


Välisminister Urmas Paet andis sel nädalal  üle välisministeeriumi kultuuripreemiad, millega tunnustatakse loomeinimesi, kes on Eestit kultuuri abil rahvusvaheliselt tutvustanud. Preemiad said Arvo Pärt, Tõnu Kaljuste, Eesti Filharmoonia Kammerkoor, ansambel Vox Clamantis ja Borusani filharmooniaorkester suurteose „Aadama itk“ esmaettekande eest Istanbulis.


Paul Kerese 95. sünniaastapäeva ning rahvusvahelise kiirmaleturniiri "Meenutades Paul Kerest" andis Eesti malelegendi mälestuseks simultaani mitmekordne maailmameister Anatoli Karpov. Legendaarne maletaja kohtus Eestis käies ka president Toomas Hendrik Ilvesega.

Teletupsud teevad sotsiaaldemokraatide Urve Palo ja Sven Mikseri selja taga trikke – nii võib juhtuda, kui korraldada erakonna perepoliitikat tutvustav üritus lasteaias.

Sel nädalal ilumusid Eesti suuremates linnade tänavatele valimisreklaamid. Kui Tallinna südalinnas võib näha mitmeid Keskerakonna reklaame, siis Tartus väljas rohkelt Reformierakonna plakateid.


Delfi jälgib ka välisminister Urmas Paeti visiidil Afganistanis. Esimene kohtumine välisministril sai peetud laupäeval.

Kuidas suhtuvad paksu lumevaipa eksootilised loomaaia asukad? Selgub, et pole neil häda midagi – kohevat lund naudivad nii kõrbes öiste miinuskraadidega harjunud kaamelid kui ka lumeleopardi kutsikad. Talvist külastajat, kes loomi läbi kaamerasilma vaatab, jälgivad loomad kohe erilise huviga.