Kuidas oled Sina otsustanud jõulusid ootama hakata?

Külasta kindlasti restorani Leonardo Scandic Hotel Palace´s, kus jõulukuul pakume eriliselt hõrgutavat jõulu-buffet. Soojenda end mõnusalt aurava hõõgveiniga, proovi näiteks suitsukalkuni-pistaatsiapähkli terriini meloni-viinamarja salatiga, suitsukasslerit sinepi-ürdi koorikus ja lõpuks premeeri ennast rullbiskviidiga, mis täidetud šokolaadi-pähklitäidisega ja serveeritakse jõuluhõngulise punasesõstra ja ingverikaramellikastmega.

Samuti oled oodatud Baieri Keldrisse, kus kogu detsembri jooksul aitavad jõulumeeleolu luua saksapäraseid jõuluroad ja hubane kaminasoojus. Sõbralikud teenindajad ja meeleolukas muusika muudavad pika talveõhtu unustamatuks.

Suure jõulusagina eest on võimalik minna pakku Pärnusse, et uueks aastaks jäätunud mere kaldal oma patareisid laadida. Võta kaasa, need kellest hoolid ja naudi rahulikult aasta kõige ilusamat aega. Kogu detsembrikuu jooksul pakub Rannahotell romantilist Jõuluõhtu paketti, mis sobib ka armsale inimesele jõulukingituseks.

Ka Rannahotellis on kogu jõulukuu jooksul luksuslik buffe-menüü. Menüüs on jõulupärased kalaroad, ulukiliha kui ka traditsioonilised jõuluroad.

Otepääl on Sinu tulekuks valmis lumised metsarajad ja suusamäed. Nautides vahvaid ajaveetmisvõimalusi, möödub jõuluootus kui lennates.

Otepääl ootab Sind ka Karupesa hotelli restoran oma ahvatlevate jõulumenüüdega. Enne kui maitsvaid roogasid mekkima hakkad, kasuta võimalust uisutada Karupesa uisuväljakul ja tunne rõõmu näpistavast pakasest. Kui talverõõmud nauditud soojenda oma külmetavaid sõrmi sooja teega ja lase jõuluroogadel hea maitsta.

Scandic Hotels ei valmistu veel jõulurahuks, vaid teeb Sulle rea ahvatlevaid ettepanekuid, millest on raske äraütelda. Nüüd vali ainult sobiv lahendus ja parim aeg selle teostamiseks!

Kõikide jõulumenüüde ja pakettidega on võimalik tutvuda Scandic Hotel Eesti koduleheküljel ja jõulumenüüsid tutvustavaid voldikuid saab kõikidest Scandic hotellidest üle Eesti. Ava internetilehekülg www.scandic-hotels.ee ning saad kõigest lähemalt teada.