Esikolmiku üllatusreis algab moepealinnas Milanos — loomulikult shoppamisega! Pärast kuuetunnist bussisõitu saabutakse aga Monacosse, kus on teha palju muudki põnevat.

Tüdrukud veedavad päeva luksuskaatriga merel ja kohtuvad Marrioti hotelli õuel Itaalia estraaditähe Toto Cutugno endaga. Sada kilomeetrit eemal asuvas Euroopa filmifestivalide linnas Cannes´is saavad piigad aga hoopis isemoodi ja naljaka ülesande- saatejuht Cathyl on nende jaoks varuks kandikud kiluleibade ja Kalevi kommidega.

Tüdrukud tõmbavad selga särgid “Welcome to Estonia” kirjadega ning asuvad möödasaalivatele turistidele võilebade ja kommide abiga Eestit tutvustama. Saavad hakkama küll! Kommi kulub kohe mitu vaagnatäit ja mitmele papile õpetatakse selgeks ka “aitäh” ütlemine.

Reisi lõpuõhtul külastavad tüdrukud Monte Carlo mainekaimat ööklubi, kus kuulu järgi armastab jalga keerutamas käia prints Albert isiklikult. Seekord kuninglikku perekonda näha pole, kuid igasugu muid belmondosid tiirleb kolme kaunitari ümber kui kärbseid. Kuid Eesti missikandidaatidel pole nende jaoks aega. Üsna pea istuvad nad valgesse limusiini ja…

…valge limusiin peatub Kalvi mõisa trepi ees. Õhtukleitides Laura, Angelica ja Kadri astuvad saali, kus tervituseks laulab juba vana tuttav kaheksandast saatest — ansambel Noorkuu. Kohal on ka žürii ning sarjas osalenud eksperdid-õpetajad. Ning suure üllatusena ka teised missikandidaadid, kes sarja jooksul žürii poolt koju saadetud. Vaid Elina ja Jaanika on puudu, sest ei viibi kahjuks Eestis.

Cathy piduliku tervituskõne järel lahkuvad seekord koguni kolm žüriid — väljehääletatud missid, eksperdid ning läbi sarja tegutsenud žürii — tegema oma viimast ja saatuslikku otsust.

Kokkuvõtvalt on kõigi kolme žürii otsus vägagi sarnane — Kadri on armas, Angelica särav ja loomulik ning Laura kogenud ja läbilöögivõimeline. Kõik kolm žüriid hääletavad esikohale Laura. Võitja on selgunud! Esimeseks Printsessiks kuulutatakse Kadri ning Teiseks Printsessiks Angelica!

Ilutulestiku saatel veereb sisse šokolaadist krooniga missitort ning Kanal2 missisaaga kuulutatakse selleks korraks edukalt lõppenuks. Laura lahkub Hiina-maa poole aga juba homme!

Palju õnne, Miss Laura! Pea meeles, et tänasest oled sa tuhandete eesti tüdrukute eeskuju. Palju õnne, printsessid Kadri ja Angelica! Ärge unustage, et olete jätkuvalt oma fännide ja kaasaelajate südameis. Küllap kohtume veel!

Ikka teie,

žürii ja saatetegijad.

*******

require_once "$admin_dir/projects/video/index.inc"; video(2,'http://www.tv.ee/static/manager/pildid/console/tv.ee/playasx.asp?videoid=E1D0A4A8-16AD-4B62-BC7B-ADE266D864A6{}');?>