Missidele on tal sama sõnum — edu aluseks on eristumine! On ju Miss Worldil reas sadakond ilusat neidu, nende seast silma torkamine on kunst omaette! Missid harjutavad enesetutvustamist ja iseendast tehtud videomaterjali on oi, kui naljakas vaadata!

Lõunasöögil teatab tänane õpetaja, et õpitu ei jää vaid teooriaks — see tuleb kohe praktikasse rakendada. Tüdrukud pakitakse bussi ja sõidutatakse Rakvere keskväljakule. Seal saavad nad Ekkelt ülesande: koguda endale publik.

Tüdrukute kiituseks tuleb öelda, et liigsete küsimusteta tormatakse kohe “lahingusse” ja kartma ei löö keegi! Kui publik koos, antakse koos Ekkega üks meeleolukas tänavakontsert ning siis saavad tüdrukud ette kanda oma hommikul koostatud enesetutvustused.

Õhtul avaldatud arvamuste kohaselt on kõik piigad ühte meelt — Ekke koolitus andis palju kasulikke tarkusi juurde. Järgmisel päeval saavad neiud linnaõhku hingama. Tallinna vanalinnas mängitakse maha üks lihtne mõistatustega maastikumäng.

Kõige usinamana paistab silma Jaanika, kes saab auhinnaks lõõgastava massaaži ning tohib veel ühe tüdruku kaasa võtta. Ta valib Kadri. Ilusalongis Harmony selgub, et kumbki piigadest pole kunagi varem sellise protseduuri osaliseks saanud. Vaimustus on sajaprotsendiline.

Samal ajal, kui kaks tüdrukut massaaži naudivad, saadetakse ülejäänud kolm päris otsest müügitööd tegema. Jäätisekastid kätte ja Pirita randa! Ega neil seal igav ole ja raha teenivad nad samuti päris korralikult. Kõige kiiremini saab tühjaks Maria kast. Kalvis tagasi, ootab tüdrukuid taas žürii, kuhu seekord kuulub ka Ekke Lainsalu. Tänane kojumineja on Jaanika.

Žürii kommentaar:
Kuna misse jääb iga päevaga vähemaks ja Miss World terendab üha selgemalt silma ees, mõtleme tõsisemalt missile vajalike kriteeriumide peale. Jaanika on isiksuselt väga tore ja südikas, kuid pikkusest jääb tal missimaailma jaoks siiski puudu. Soovime talle muusikaäris tuult tiibadesse ja oleme väga rõõmsad, et ta meie sarjas osales.

Järgmises saates:
Missikandidaate on alles jäänud kõigest neli. Kuid koolitused Kalvi mõisas pole veel lõppenud. Kuidas on õige hoida veinipokaali? Kuidas tulla trepist alla? Kuidas naeratada? Missile vajalikud etiketitarkused saabuvad kohale koos Eesti tuntuima koolitajaga ning rakendatakse ellu unelmatekavaleride käevangus. Saate lõpuks on selge, kes kuuluvad esikolmikusse.

require_once "$admin_dir/projects/video/index.inc"; video(2,'http://www.tv.ee/static/manager/pildid/console/tv.ee/playasx.asp?videoid=EF9D6095-A6C6-4045-BFD1-237BDECFA887{}');?>