Adobe Acrobat 6.0 CE Standard ja Professional on spetsiaalselt sobitatud pakkuma erivahendeid kasutajaile Kesk- ja Ida-Euroopas ning võimaldavad töörühmadel, äriala töötajail, loomingulistel töötajail ja tehnikaspetsialistidel tõhusalt luua, kasutada ühiselt, vaadata läbi ja arhiveerida faile Adobe PDF-kujul, mis on elekrondokumentide usaldusväärse jaotuse tunnustatud standardiks.

Võimalused:

• Lokaliseeritud versioonid
Acrobat CE on saadaval tšehhi, kreeka, ungari, poola, türgi ja rahvusvahelise ingliskeelse versioonina.

• PDF-vormid (ainult versioonis Acrobat CE Professional)
Acrobat CE hõlbustab interaktiivsete Adobe PDF-vormide loomist ja täitmist; vormid võivad sisaldada Kesk-Euroopa skripte, automaatseid arvutusi ja operatsioone ning JavaScripti.

• Veebilehtede hõive
Acrobat CE võimaldab hõlpsalt teisendada Kesk-Euroopa keeltes veebilehti või terveid saite võrguväliseks vaatluse või arhiveerimise otstarbel Adobe PDF-failideks, nii et säilivad kõik lingid, kasutades seejuures erikodeeringuid Kesk-Euroopa piirkondade keelte vajadusteks.

• Usaldusväärne PDF-failide loomine
Adobe Acrobat 6.0 CE võimaldab teisendada sellistes Microsoft Office’i rakendustes nagu Word, Excel ja PowerPoint (ainult Windowsi all) Kesk-Euroopa märke sisaldavaid dokumente Adobe PDF-failideks.

Adobe Acrobat CE juurde kuulub kaks kvaliteetset integreeritavat OpenType-fontide peret: Myriad Pro ja Minion Pro; mõlemal on kirjalaadideks harilik, paks, kursiiv ja paks kursiiv ning nad sisaldavad kõiki Kesk-Euroopa keelte, vene tähestiku, kreeka ja türgi märke ja on kavandatud ühesuguse prindi ja ilmega nii Mac OS-i kui ka Windowsi puhul.

• Otsingusätted diakriitiliste märkide ignoreerimiseks
Acrobat CE sisaldab otsingusätteid täpsete, Kesk-Euroopa märke arvestavate otsingute sooritamiseks PDF-dokumentides, järjehoidjates, märkustes ja muudes kommentaarides.

• Kommenteerimine tekstiboksis
Adobe PDF-failidele saate lisada kommentaare märkmeriistadega, mis on sobitatud Kesk-Euroopa skriptidega. Acrobat CE integreerib sobivad fontide alamkomplektid, kui valida Language Subsets kasutatava Kesk-Euroopa keele jaoks, ning optimeerib PDF-faili mahu.

• Kopeerimine ja kleepimine
Acrobat võimaldab PDF-failist võetud Kesk-Euroopa tekstide korduvkasutust, nii nagu see toimub ingliskeelse teksti puhul: valite soovitud teksti, kopeerite selle, siirdute tekstivõimelisse rakendusse ja kleebite. Sisu saate kasutada teiseks otstarbeks ka eksportimisega rtf-kujule, mis on sobitatud Kesk-Euroopa tekstile.

Kõik need Adobe Acrobat CE vahendid töötavad täies ulatuses kaheteistkümnes Kesk- ja Ida-Euroopa keeles: bulgaaria, tšehhi, eesti, kreeka, ungari, läti, leedu, poola, vene, slovaki, türgi ja ukraina keeles.

Hinnad ja saadavus

Acrobat 6.0 CE Professional ja Acrobat 6.0 CE Standard platvormidele Windows 98 SE (ainult Acrobat 6.0 Standard), Windows NT Workstation 4.0 (teenusepaketiga 6), Windows 2000 Professional (teenusepaketiga 2), Windows XP variandid Home, Professional ja Tablet PC ning Mac OS X v10.2.2 on saadaval kohe; jaehinnad on kõigi platvormide puhul: Acrobat 6.0 CE Professional 540 USA dollarit (7499 kr, riigiasutustele 3390 kr) ja Acrobat 6.0 CE Standard 355 dollarit (4999 kr).