"Täna hommikul katsetasin laisa inimese pudrutegemistmeetodit. Ehk siis panin kiirhelbed veega mikrolainahju. Küpses valmis 1 minutiga. Hiljem lisasin soola, supilusikatäie võid ning veidi piima. Pudru vedela oleku tõttu uppus moosisilm kausi põhja ning peal läikis laiali valgunud või, kuid maitse oli päris hea. Kõrvale jõin kruusitäie kohvi (90 senti) ning hiljem sõin veel ühe pasteedikattega leiva. Kuna realiseerimisaeg saab pasteedil paari päeva pärast otsa, siis peaksin seda hoolega hävitama hakkama. Otsas on ka sai, millega pasteet kõige paremini mekib.

Loengute vahel läksin kursaõega restorani kaasa, kes tahtis seal päevapraadi tellida. Kuna olin endale kaasa võtnud viimase kodus leidunud pirukatüki, siis polnud mul lõunaga otseselt muret. Siiski olin restoranist lahkudes vihane, sest kuuldes kui vähe päevapraad kursaõele maksma läks, kahetsesin, et ma praeguse eelarvega endale maitsvat päevapraadi ei ostnud. Järgmine kord tellin prae kohe kindlasti.

Õppepinge tõttu olen vaimselt kurnatud ning seetõttu on pidev nälg šokolaadi järele. Kuna eelarve lubab kulutada rohkem kui varem, siis soetasin pärast loenguid endale odava imala kakaolaadse toote asemel Leedu Pergale 100g piimašokolaaditahvli (10 krooni). Erinevus "šokolaadi" ja šokolaadi vahel oli rohkem kui tunda!

Kuna loengud kestsid täna kella 18ni, siis lasin korterikaaslasel enda eest poes käia, tingimusel, et hiljem tasun kõik tooted. Saia, muna ja jahu ostsime kahe peale, mistõttu läks arve mulle kokku 36 krooni 40 senti (pakk suitsuvorsti 18 krooni 50 senti, sai 4 krooni 20 senti, jahu 13 krooni 90 senti ja munad 14 krooni 80 senti ning kilekott 1 kroon 50 senti, mille korterikaaslane toodete kandmise vaeva kergendamiseks ostis).

Kodus otsustasin valmistada praekartuleid vorsti ja sibulaga (supitegemisel jäi pool sibulat alles). Rooga tuli pannitäie, millest sõin ära üle poole. Kartulite peale panin letšot, tükeldasin kurgiviile ning korterikaaslane andis veidi oma hapukoort (lusikatäis), mille hind võib jääda 50 sendi piiridesse. Kõrvale jõin kruusitäie piima ning magustoiduks jõin ära tassitäie jogurtit. Kõht sai väga täis ning püsis seda hiliste tundideni.

Õppetöö kõrvale sõin mitu tükki päeval ostetud šokolaadist ning hiljem jõin suure kruusitäie teed ja kõrvale ampsasin meekattega leiba. Panin ka kruusitäie piima sooja kohta hapnema, et valmistada paari päeva pärast hapupiimast õunakooki (varem oleksin mugavusest hapupiima lihtsalt poest ostnud).

Päeva kulu 47 krooni 30 senti."