Sel nädalal algas Ivo Parbuse kohtuasja arutamine. Meest oli kohtumaja fuajees ootamas rohkelt kaameraid ja fotoaparaate.

Pärnu lähedal Tootsis jagati sel nädalal valla suurima tööandja poolt välja 46 koondamisteadet. Masinad pannakse seisma aprilli lõpus ning senised töölised peavad endale töö mujalt leidma. Pildil on katlakütja Sergei, kes hakkab uut tööd arvatavasti Pärnust otsima - väikses Tootsi vallas seda lihtsalt pole.

Hiljuti avatud Lasnamäe tööbüroo oli samuti sel nädalal rahvast täis. Aasta alguses pidigi tööotsimine aktiivsem olema - pühad on läbid ja inimesed otsivad uusi võimalusi.

Heitlikud ilmaolud tekitasid rohkelt suuremaid ja väiksemaid liiklusõnnetusi. Smuuli teel tegid avarii suisa viis autot korraga.

Neljapäeval arutati riigikogus riikliku tähtusega küsimuste sarjas teemana erakondade rahastamist. Saadikuid oli saalis teema arutelul aga võrdlemisi hõredalt.

Müüa vaip! Käsitöö! Sellise mustriga vaip jäi Delfi fotograaf Andres Puttingule silma Kabulis.

Välisminister Urmas Paetiga visiidil kaasas olles jäi kaamera ette aga nii mõndagi huvitavat.

Avatud vannituba India moodi. Foto tehtud lühikesel hommikusel ringkäigul Delhis.

Selline vaatepilt avanes aga kunagistele KGB ametnikele, kes olid ennast sisse seadnud hotell Viru 13. korrusel. Sel nädalal avas Viru Hotell salakorruse ka muuseumina.

Laupäeval ja pühapäeval on erakondade valimiskogud - kinnitatakse valimisnimekirjad. Rohelised alustasid oma kogunemist justkui energiaringis istumisega.

Reformierakond kogunes aga Estonia kontserdisaali.