Politsei esindaja Gita Grzybowska kinnitas LETA-le, et Riia Zemgale rajoonis juhtunuga seoses alustati uurimist.

Venemeelse Bolti-juhi ohvriks langenud klient postitas sotsiaalmeediasse, et kutsus läbi Bolti äpi takso. Taksojuht kuulas autos Venemaa hümni, naine palus tal selle kinni panna ja midagi muud valida, aga taksojuht ei reageerinud.

Pärast Vene Föderatsiooni hümni hakkas mängima järjekordne venekeelne pala, mille klient palus Ukrainas toimuva tõttu kinni panna. Juht vastas, et see on tema auto, kus on jõus tema reeglid, naine märkis omakorda, et on klient ja soovib, et muusika kinni pandaks.

Naise sõnul käitus taksojuht temaga ebaviisakalt, peatas auto ja tiris kliendi juukseidpidi taksost välja, viskas ta seejärel pikali. Naine väidab ühismeedias, et kirjutas politseisse avalduse.

Bolt on firma ühismeedias teatanud, et kirjeldatud olukord on ebameeldiv ja mõistusevastane, see olla edastatud juhtide kvaliteedikontrolli spetsialistidele. Bolt on piiranud kõnealuse taksojuhi juurdepääsu äpile, nüüd ei saa ta enam Bolti platvormi kasutades reisijaid vedada.

Ühtlasi lubas Bolt, et pärast politseilt päringu saamist edastab ettevõte korrakaitsjatele kogu vajaliku info juhi ja olukorra kohta.

Jaga
Kommentaarid