“Tegu on teise meediamaja töötajatega ning tekkis vajadus kokku panna uus meeskond. Meil on oma majas selge pädevus olemas, et kõiki neid teemasid kajastada. Siis on üsna loogiline, et selliste liikumiste puhul toimuvad muudatused,” ütles Raadio Kuku peatoimetaja Madis Kimmel.

Kõike tuntum taskuhääling, mis eetrist lahkus, on Henrik Roonemaa ja Hans Lõugase juhitav Digitund, eetrist lahkuvad veel ka Autotund, Restart ja Investoritund. Digitunni saatel tuleb võtta ka uus nimi, kuna Digitunni kaubamärk kuulub Postimees Grupile.

Kimmel kommenteeris aga Delfile, et Geenius Meedia tehnoloogiaajakirjanikust kaasasutaja Roonemaaga mindi lahku igati sõbralikult. “Minuteada ei ole meil mingit vimma ning olen kindel, et mis iganes kombinatsioonis viib elu meid veel kokku.”

Uuest nädalast jõuavad Geeniuse taskuhäälingud lisaks muudele platvormidele ka Delfi portaali - täpsemalt Delfi Taskusse ning Forte ja Ärilehe portaalidesse.

Kuulata saab kuut erinevat taskuhäälingut:

  • Veel nimetu Digisaade, esmaspäev
    Henrik Roonemaa ja Hans Lõugas koos külalistega annavad igal nädalal ülevaate sellest, mis digimaailmas uudist on ja mida sellest arvama peaks.
  • Autotund, neljapäev
    Geeniuse ajakirjanikud Tarmo Tähepõld ja Martin Mets juhivad iganädalast autosaadet, kus räägitakse nii uutest autodest kui igapäevastest liiklusmuredest.
  • Restart, kolmapäev
    Taavi Kotka ja Henrik Roonemaa tutvustavad igal kolmapäeval mõne Eesti idufirma tegemisi või räägivad mõnest muus idufirmade maailmas olulisest teemast.
  • Investoritund, reede
    Geeniuse ajakirjanik Indrek Mäe koos külalistega võtab jutuks parasjagu õhus olevad aktuaalsed ja olulised teemad inimestele, kes suuremal või vähemal määral oma vara investeerivad. Mida millal osta ja mida millal müüa?
  • Algorütm, neljapäev
    Teadaolevalt ainus eestikeelne iganädalane podcast arendajatele. Saadet veavad Priit Liivak Nortalist, Tiit Paananen Veriffist ja Martin Kapp Pipedrive’ist. Igal nädalal on stuudios ka külaline, kellega arendajatele huvitavaid teemasid lahatakse.
  • #ärarääma, kord kuus teisipäev
    Roheline podcast, kus teemaks kõik see, kuidas iga inimene ise saab väikeste otsustega maailma paremaks muuta. Saatejuhid on Eesti Pandipakendi kommunikatsioonijuht Kerttu-Liina Urke ning Rohegeeniuse toimetaja Silvia Sool.