1. „Käpapatrulli” mänguasjad

„Käpapatrull” on Kanada multifilm, mis on saanud tõeliseks hitiks ka Eestis. Seetõttu on ka „Käpapatrulli” mänguasjad saanud väga populaarseks ja üheks ihaldatumaks kingisooviks laste seas. Tõenäoliselt ei ole asju, mis ei ole nendeteemaliseks tehtud, sa võid leida „Käpapatrulli”-teemalise voodipesu, riideeseme, klotsiauto, isegi eriväljaande Memory kaartidest. „Käpapatrulli” mänguasjad on tõeliseks hitiks igas mänguasjapoes!

2. Lego on ikka moes

Lego on mänguasjatootja, keda pea kõik teavad. Esimest korda tuldi turule 1932. aastal Taanis ja alates sellest ajast on nad südameid võitnud nii laste kui ka täiskasvanute seas. Legol on väga palju erinevaid mänguasju: nii noorematele kui ka vanematele. Niisamuti loob Lego koostöös populaarsete brändidega eriväljaandeid ja inimestel on võimalus soetada enda lemmikseriaali või mõne multifilmi teemalisi komplekte.

3. Rubiku kuubik

Rubiku kuubik on samuti üpriski vana mänguasi, mis leiutati 1974. aastal. Kuubiku lahendamine pakub nuputamist tükiks ajaks, samas ei rauge aga põnevus grammi võrragi. See on tõeliselt suurt pinget pakkuv pusle, mis sobib kinkimiseks lastele, aga ka täiskasvanutele.

4. Multifilmitegelasi kujutavad mänguasjad

Pea kõikidest populaarsetest multifilmikangelastest on tehtud mänguasjad, olgu selleks siis „Frozeni” tegelaskujud või juba mainitud „Käpapatrulli” tegelased. Meie oma Eesti raamatu- ja multifilmitegelaste seast on kõige populaarsemad Lotte tegelaskujud ning Sipsik – nemad leiab poelettidelt nii minimänguasjadena kui ka suurematena.

5. Barbie-nukk

Tüdrukud mängivad jätkuvalt Barbie-nukuga. Niisamuti nagu Lego komplektid on ka Barbie-nukk olnud pikalt populaarne mänguasi ja on seda siiani. Lapsed on huvitatud nukkudega mängimisest ja selle nuku osas ei ole raugemise märke märgata. Barbie on samuti andnud välja väga palju erinevaid kollektsioone ja nukke. Valikust leiab nii eri ametikohtadega kui ka eri stiiliga nukkusid, et lapsed saaksid valida just sellise, mis neile enim rõõmu pakub.

6. Erinevad lauamängud

Lauamängud, nagu Monopoly, Dixit, Catan, Alias jt, on jätkuvalt populaarsed. Lisaks nendele hästi tuntud mängudele lisandub igal aastal uusi. Mängude valik on lausa niivõrd suur, et mõnikord tundub, et sellel on keeruline silma peal hoida. Aina populaarsemaks on muutunud ka pikka aega turul olnud mängude täiustamine, näiteks võib leida erinevaid variante Monopolyst ja Aliasest. Samuti luuakse lisakomplekte, mida saab põhimängu juurde soetada ja sellega mänguelamust täiustada. Võta aega ja uuri välja, millised on just need lauamängud, mis sinu lapsel silmad särama panevad.

Jaga
Kommentaarid