24-aastane Daniel Elena-Lopez sisenes jalgrattaga Põhja-Hollywoodis asuvasse Burlingtoni poodi ning ründas rattalukuga vehkides naisklienti. Politsei saabus sündmuskohale pärast mitmeid hädaabikõnesid, mis teatasid poes viibivast vägivaldsest kliendist, vahendab CNN.

Los Angelese politseijaoskonna poolt avaldatud kehakaamera videotest on näha hetked, mil ohvitserid poodi sisenevad ning leiavad maas lebava verise ohvri. Kahtlusalust nähes avas üks politseinikest aga tule, tehes kolm lasku. Üks kuulidest tabas aga samal ajal oma emaga proovikabiinis olnud 14-aastast Valentina Orellana-Peraltat. Kahtlusaluse pihta suunatud kuul läbis riietusruumi seina ning tabas noort tüdrukut rindkeresse.

Ka 24-aastane Daniel Elena-Lopez suri sündmuskohal. Ametnike teatel leiti tema surnukeha lähedalt metallist rattalukk, kuid tulirelva sündmuskohalt ei leitud. Rünnaku ohver viidi pea- ja käevigastustega haiglasse.

Politseikapten Stacy Spell sõnas, et juurdlus on alles algjärgus ning surmavad lasud tulistanud ohvitser on töölt kõrvaldatud ning saadetud puhkusele.