Kell 8.22 kaldus 22-aastane mees Saue vallas Pärnu mnt ja Veskitammi tn ristmikul sõiduautoga BMW X5 teelt välja ja sõitis vastu teepiiret. Juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kell 13.52 toimus Ida-Virumaal Alutaguse vallas Rannapungerja külas Jõhvi-Tartu-Valga mnt 50. kilomeetril kokkupõrge 56-aastase mehe juhitud reisibussi Volvo Jonckheere ja 37-aastase mehe juhitud haagisega veoki DAF vahel. Pealtnägijate sõnul oli veoki haagis sattunud libisemisse ja kaldunud vastassuuna vööndisse. Mõlemad juhid viidi Tartu Ülikooli kliinikumi.

Kell 16.25 teatati õnnetusest Tallinnas K. Kärberi tn 33/1 juures, kus alkoholijoobe tunnustega 34-aastane mees sõitis sõiduautoga Toyota Yaris otsa ülekäigurajal sõiduteed ületanud 7-aastasele poisile ja 9-aastasele tüdrukule. Lapsed toimetati lastehaiglasse.

Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud. Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 27 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Täna varahommikul on suuremad põhimaanteed valdavalt soolaniisked või soolamärjad, väiksematel teedel on kinnisõidetud lumi. Harjumaal, Ida-Virus ja Lääne-Eestis on tiheda udu tõttu kohati nähtavus teedel piiratud.

Ilmaprognoosi kohaselt on päeval pilves, üksikute selgimistega ilm. Mõnel pool sajab nõrka lund või lörtsi. Ennelõunal püsib mitmel pool udu. Õhutemperatuur jääb valdavalt 0-kraadi lähedale kõikuma, teetemperatuur aga püsib alla 0-kraadi. Teedel on libeduseoht.