Maie surnukeha leiti eile hilisõhtul politseinike poolt Viljandimaal Põhja-Sakala vallast. Naise surma põhjus selgitatakse välja ekspertiisi käigus.

Praeguseks on alustatud kriminaalmenetluses kolm kahtlusalust, kes on olnud Maiega varasemast tuttavad – 42-aastane mees, 64-aastane naine ning 27-aastane mees. Kaks viimast viibivad prokuratuuri taotlusel hetkel ka vahi all ning menetlustoimingud jätkuvad.

Viru ringkonnaprokuratuuri prokuröri Liina Pikma sõnul tegid Maie leidmiseks väga palju tööd politseinikud kõikidest prefektuuridest, samuti olid SA Kadunud vabatahtlikud otsijad pikalt aktiivselt Maiet otsimas. „Nüüd on meie ülesanne kriminaalmenetluse käigus selgitada välja kõik juhtumit puudutavad üksikasjad ja saada selgus, millised võimalikud eelnevad sündmused naise surmani viisid,“ sõnas Pikma.

Jõhvi politseijaoskonna juhi Andreas Kliimanti sõnul on Maie kadumise puhul tegemist keerulise juhtumiga, millega olid seotud PPA kõik prefektuurid. „Info, et naise kadumise taga võib olla kuritegu, selgus uurijate töö tulemusel mõned päevad pärast naise kadumist. Kohe alustati ka kriminaalmenetlus. Politseinikud kontrollisid võimalikke meile teadaolevaid asukohti, suhtlesid lähedastega, uurisid turvakaameraid ja sõidukeid, et leida naise asukohale viitavaid juhtnööre ja jälgi,“ selgitas politseijaoskonna juht. „Soovin tänada meie uurimismeeskonda ja kõiki inimesi, kes Maie otsimisele kaasa aitasid. Siiras kaastunne naise lähedastele,“ lisas Kliimant.

Jaga
Kommentaarid