Softrend
Kas oled mõnikord segadusse sattunud, kui püüad üksikuid sisustuselemente kauplusest, ajakirjast ja internetist vaimusilmas kombineerida, et luua sisekujunduslikku tervikut oma koju? Tule võta Softrendi sisustussalongis tass head kohvi, tunne end kui kodus ja kogu ideid inspireerivatest ja terviklikest lahendustest meie salongides! Softrendi salongides saad proovida meistrite poolt käsitööna valmistatud mugavaid diivaneid ja diivanvoodeid ning valida endale välja just sellise, mis sobib Sinu kodu kõige paremini täiendama. Diivanite ja kangaste osas annavad Sulle meeleldi nõu meie kogemustega müügikonsultandid.


Lisaks laiale valikule erinevale mööblile leiab Softrendi salongidest enda koju ka vaibad, lambid, seinakaunistused ja muud sisustusaksessuaarid, mis moodustavad üheskoos maitseka terviku.

Musta reede nädala tähistamiseks on Softrend valmistanud piiratud koguses oma heade klientide lemmiktooteid ja pannud need Musta reede puhul eriti soodsalt müüki. Musta reede toodete hulgast leiab endale nii diivani, uudse diivanvoodi kui populaarse Salu TV-aluse. Kampaaniakaupade kättesaamine on kiiremast kiirem – soovitu jõuab Sinu koju paari päevaga.
Külasta Softrendi avaraid salonge Tallinnas Pirital, Pärnu mnt-el, Rocca al Mares või Tartus ja kiika ka e-poodi www.softrend.ee.

Softrend
Pärnu mnt. 139c, Tallinn, +372 5550 7270
Rocca Ärimaja, Paldiski mnt. 96, Tallinn, +372 609 648
Pirita tee 102, Tallinn, +372 660 6671
Tehase 16, Tartu (E Kaubamaja I korrus), +372 735 5049
info@softrend.ee


Vepsäläinen

Vepsäläinen on saanud alguse 1956. aastal Soomes, kui loodi esimene mööbliäri. Tänaseks on sisustussalonge naaberriigi suurimates linnades juba ligi 20, Helsingist Rovaniemini välja.

Ka Eestis on Vepsäläineni nimi tänasele disainihuvilisele juba tuttav. Pea kümme aastat on Tallinna sisustussalongis pakutud rohkelt head disaini, värskeid mõtteid ning inspiratsiooni kõigile, kel käsil kodu loomine või selle uuenduskuur.

Tänapäevane sisustusmaastik pakub väga laia ning kontrastset valikut. Sotsiaalmeedia, ajakirjad jm on rikkalikult pungil stiilselt loodud interjööre, millest loeb nutikalt välja, kui oluline koht on rahulikus tempos loodud kodu, mis Sinu igapäevaellu märkamatult tasakaalu toob.

Vepsäläineni sisustussalongist leiab nii mööblit, valgusteid, vaipu kui ka sisustusdetaile rahvusvaheliselt tuntud disainibrändidelt. Salongis saad uudistada ning mõtteid koguda nii iseseisvalt kui ka kogenud müügikonsultantide abiga, kes tundes igat toodet, aitavad leida sobiva just Teie vajadusele.

Vepsäläineni musta reede kampaania kestab vahemikus 22.-28. november ning sooduspakkumised on alates 22. novembrist avaldatud ka salongi koduleheküljel. Allahinnatud toodete hulgast leiab näiteks Fritz Hanseni Egg tugitooli, Habitat Madeleine kummuti ja Fritz Hanseni Orient valgustid. Lisaks rohkelt pakkumisi teistelt tootjatelt! Külasta me salongi või telli e-poest www.vepsalainen.ee

Vepsäläinen
Pärnu mnt. 158/1, Tallinn
+372 600 9904
tallinn@vepsalainen.com



Nordin

Nordini sisustussalong pakub inspiratsiooni, põnevaid lahendusi ja kvaliteetseid põhjamaise disainiga tooteid, mis toovad stiili ja hubasust igasse kodusse. Laiast tootevalikust leiab palju naturaalsest, vastupidavast ja aegumatust materjalist tooteid, milles on kasutatud näiteks täispuitu, nahka ja villa.

Nordin väärtustab naturaalsust, ajatust ja Skandinaavia disaini. Nii kuuluvadki Nordini valikusse tooted vaid kvaliteetmööblitootjatelt nagu Woodman, Torkelson, Flexlux, Casø, Skovby ja Hammel. Näiteks Skovby loob Taani disainiga mööblit, kus patenteeritud lahenduste kaudu on lihtsus ja puhtad jooned kombineeritud funktsionaalsusega. Hammel aga ühendab Taani disainitraditsioonid kaasaegse disainifilosoofiaga, luues paindlikku ja mitmeotstarbelist mööblit nii koju kui ka kontorisse. Väärtustades kvaliteeti, loovad Nordini müüdavad brändid tooteid kogu eluks.

Musta reede puhul kehtib Nordinis 25% suurune soodustus kõikidele tellimustele, mis on esitatud vahemikus 26.-29. november.

NordIn sisustus
Pärnu mnt. 110, Tallinn, +372 658 0560
Tehase 16, Tartu, +372 733 3800
info@nordin.ee



Jaga
Kommentaarid