Esmaspäeval tervitab ilm uut kooliaastat vihmaga. Madalrõhualal Poola kohal areneb uus kese ja selle lohk ühes tiheda vihmaga liigub üle Eesti. Suurem osa ööst on sajuta, kuid vastu hommikut jõuab Kagu-Eestisse uus sajuala, mis päeval liigub loode-põhja suunas. Puhub mõõdukas kirdetuul. Õhutemperatuur on öösel 11..16, päeval 17..22°C.

Ka teisipäev tuleb vihmane. Hoovihma sajab laialdaselt ja paiguti on sadu tugev. Öösel puhub veel mõõdukas kirde- ja idatuul, kuid päevaks kaotab tuul suuna. Õhutemperatuur on öösel 11..16, päeval 17..23°C.

Kolmapäeva öösel on samuti vihmasadu oodata, ent päeval taanduvad sajupilved Lõuna-Eestisse. Öösel on tuul muutliku suunaga, päeval pöördub loodesse ja põhja ning tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 11..16, päeval 15..20°C.

Neljapäev on sajuta, kuid jahedam. Põhja- ja loodetuul rahuneb. Õhutemperatuur on öösel 8..14, kohati sisemaal langeb 5°C-ni, päeval 14..17°C.

Reede möödub tõenäoliselt samuti vihmata. Skandinaavia põhjaossa jõudev aktiivne tsüklon sunnib kõrgrõhuala taanduma meist lõuna poole, kuid selle põhjaserv jääb Eesti kohale ja hoiab ilma ilmselt veel sajuta. Tuul pöördub päeval edelasse ja tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 5..10, rannikul kohati 14, päeval 17..20°C.