Volodini lähedased võisid FBK teatel teenida maade müügist Moskvas ligi viis miljardit rubla (57,6 miljonit eurot). Tehingud on seotud aktsiatega, mis kuulusid aastatel 1999-2007 Volodinile ja tema emale Lidia Barabanovale, kes olid ettevõtte Solnetšnõje Produktõ kaasomanikud. See ettevõte kuulus Forbesi hinnangul päevalilleõli ja majoneesi tootmises Venemaal esikolmikusse. Volodini enese sõnul omasid nad koos emaga umbes kolmandikku aktsiatest ja müüsid 2007. aastal oma osaluse partner Vladislav Burovile. Volodini esindaja ütles telekanalile Dožd, et Volodini lõpptulu aktsiate müügist oli 592,4 miljonit rubla (üle 6,8 miljoni euro), aga ema sai rohkem.

Navalnõi meeskonna uuringu kokkuvõttes öeldakse, et hiljem sattusid Volodini lähedastega seotud ettevõtete kätte Moskva Rasvakombinaadi maad ja hooned. Kombinaat kuulus Solnetšnõje Produktõle. Kombinaadi üks tehas asub 20 hektaril ja teine kolmel hektaril.

Maa Moskva Rasvakombinaadi all kuulus linnale ja oli algselt Solnetšnõje Produktõ käes tähtajatul rendil, teatab FBK. 2010. aastal toimus aga kombinaadi reorganiseerimine ja see jagati kolmeks firmaks, millest kahe nimele kirjutati hooned ja linna maa tähtajatu rentimise õigused.

Nende kahe firma AO Graivoronovo ja AO Inspair omanikke ei nimetatud. 2019. aasta aruande järgi omas 17,3% AO Graivoronovost, mis nimetati ümber Volžski Parkiks, ettevõte Invest Holding. Selle omanike hulgas on aga Volodini ema Barabanova (51%) ja keegi Juri Poljakin (46%). Aruandes nimetati Poljakinit 23,52% Graivoronovo omanikuks.

FBK väitel on Poljakin Volodini „mitteametliku naise” Jana Poljakina isa. Kui liita kokku Poljakini ja Barabanova osalused, kontrollisid Volodini lähedased 40% Graivoronovost.

AO Inspairi 2019. aasta aruande järgi kuulus 100% firma aktsiatest Invest Holdingule ja Poljakinile.

2019. aastal müüdi Moskva Rasvakombinaadi maad pealinna kinnisvaraarendajatele. Navalnõi meeskonna andmetel said Volodini lähedased ühe tehingu eest 1,5 miljardit rubla (17 miljonit eurot) ja teise eest umbes kolm miljardit rubla (34 miljonit eurot). Kokku seega ligi viis miljardit rubla.

FBK uuringus räägitakse ka Mordvast pärit Jana Poljakina varadest. Kuigi FBK kinnitab, et Poljakina ja Volodini suhted ei ole ametlikult vormistatud, teatas väljaanne The Insider, et 2020. aasta märtsis muutis Poljakina oma perekonnanime Volodinaks ja andmebaasis on tehtud vastav muudatus.

Uuringu järgi kuuluvad Poljakinale kaks korterit Moskvas hinnangulise väärtusega 500 miljonit rubla ja 25 miljonit rubla (5,8 miljonit eurot ja 288 000 eurot), 1000-ruutmeetrise pinnaga eramu Moskva oblastis väärtusega 200 miljonit rubla (2,3 miljonit eurot) ning 172-ruutmeetrine linnamaja, mille väärtust ei mainita. Poljakina on väidetavalt sõitnud ka selliste autodega nagu Infiniti, Cadillac Escalade ja Porsche. Poljakina varade koguväärtuseks hindas FBK üle 700 miljoni rubla (kaheksa miljoni euro).

FBK uuringus on juttu ka sellest, et kui Volodin on lennanud Saratovisse, mida ta riigiduumas esindab, ja tagasi Moskvasse, on sinna lennanud lennuk Falcon 7X reisi numbriga RSD4. Lennuki välimuse järgi otsustades kuulub see Venemaa presidendi asjadevalitsuse erilennusalgale Rossija. Viimase aasta jooksul on riigiduuma spiiker 25 korda Saratovisse lennanud ja 25 korda tagasi. Võttes arvesse Falcon 7X-i teeninduskulusid, kulutati kõigi nende lendude peale keskmiselt 75 miljonit rubla (864 000 eurot), kinnitab FBK.

Ametliku deklaratsiooni järgi teenis Volodin 2020. aastal 84 miljonit rubla (968 000 eurot), 2019. aastal 100 miljonit rubla (1,2 miljonit eurot) ja 2018. aastal 71 miljonit rubla (818 000 eurot).