Tüdrukuteõhtu merel

Purjetamine on meeldiv ja lõõgastav ajaveetmise viis. Meri ja tuul annavad vabaduse tunde. Purjetamine.com pakub võimalust purjetada Tallinnas ja Pärnus, Manilaiul ja Ruhnus, Naissaarele ja Kihnu.

Merel saab pruut rääkida ära kõik saladused, mis tal veel jäänud on, ja need igaveseks merele unustada. Samuti saab kivile kirjutada kõikide endiste meeste nimed ja need sügavale Tallinna või Pärnu lahe põhja lasta.

Merele on võimalik tellida ka toitlustus ja peen joogivalik. Peolt ei puudu video- ja fotovõimalus, et eriline sündmus saaks jäädvustatud. Kõigele lisaks on purjekale saabumine võimalik teha eriti eriliseks ja saabuda sinna limusiiniga. Purjetamine.com on korraldanud üle 300 tüdrukuteõhtu ja kindlasti muudab ka teie oma meeldejäävaks!


HAF treeningstuudio

HAF treeningstuudio tüdrukuteõhtu pakett on kõike muud kui harjumuspärane – tulevast pruuti koos sõbrannadega ootab aktiivne jumping-batuuditreening kas Tartus (Ülikooli 2a) või Tallinnas (Narva mnt 59).

Jumping-treening on korraga lõbus ja efektiivne kardiotreening, mida viiakse läbi spetsiaalsetel profibatuutidel. Harjutused on kombineeritud hüpetest, aeroobikasammudest ja jõuspordielementidest. Olenevalt treenerist ja eesmärgist saab paketti soetades valida ka raskusastme, kuid üks on kindel – kaasahaarav muusika ja seltskondlik tegevus on tõeliseks hitiks olenemata vanusest või sportlikust taustast.

Paketti saab lisaks tunniajasele lõbusale hüppamisele valida ka suupisteid, jooke, juuksuri- või meigikunstniku teenust või mis iganes mõttesse tuleb, kuna HAF treeningstuudio on orienteeritud eelkõige lahendustele ja unustamatutele kogemustele. Seetõttu saame Tartu stuudios pakkuda uue lisavõimalusena näiteks ka peoruumi renti koos kogu kaasaegse helitehnikaga. Paketti luues mõtleme eelkõige mugavusele ning seetõttu jääb kogu organiseerimine, aga ka näiteks kvaliteetsete pesemistarvete ja rätikute tasuta pakkumine, stuudio kollektiivile. Seda ka juhul, kui soovite pärast ühistreeningut nautida personaalset klubikogemust Tartu südalinnas!

Lisaks anname paketi osalistele alati kaasa ka heade sooduspakkumistega flaiereid, mis võimaldavad tulla nii EMS-personaaltreeningusse, jumping-rühmatreeningusse või salendavasse kehaprotseduuri Thermo-C. Ühtlasi saab eelmainitud teenuseid pruudile tellida juba ka tüdrukuteõhtuks.

Vaata rohkem: hafitclub.eu/en

Neli üritust tüdrukuteõhtuks, üks vallatum kui teine

Miks veeta tüdrukuteõhtu Ulaka Kaunitari buduaaris? Esiteks sellepärast, et naised armastavad üllatusi ja armastavad neid rohkesti! Teiseks muidugi selleks, et ükski naine ei tohiks sõuda abieluranda ilma seksuaalsete põhiteadmisteta. Usaldades ennast Ulaka Kaunitari hoolde, on üllatus juba see, kui palju huvitavat ja kasulikku infot on võimalik mahutada tunni aja sisse, kus nalja nabani antakse kauba peale!

Ulaka Kaunitari tüdrukuteõhtud on mõeldud naiste seltskonnale sõltumata täpsest eesmärgist – sünnipäevade ja pruudipidude pidamiseks või niisama vallatuks ajaviitmiseks. Meie tutvustame põnevaid tooteid ja jagame nippe, saab palju teada salajase ulaka maailma kohta. Kuidas oleks võimalik oma kaaslasega 12 meetri kauguselt mängida? Sellele ja paljudele teistele meelierutavatele küsimustele kuuled vastuseid kihiseva tervitusjoogi saatel, mis loodetavasti jahutab ka üllatusest tekkivaid kuumi tundeid. Kõik see toimub Tallinnas kaupluses Ulakas Kaunitar Roosikrantsi 16 teile sobival ajal.mikkk

Sõltumata sinu kogemustest või partneriga koos veedetud aastatest avastad kindlasti uusi ulakusi, mida te koos veel proovinud ei ole. Samuti saad uusi salarelvi ja õpetusi, kuidas hoida ennast rahuldatuna ajal, kui partnerit kõrval pole.

Shibari – iidne Jaapani sidumiskunst julgetele

Shibari sidumiskunsti abil lisad oma intiimellu veelgi rohkem sügavust ja sensuaalsust, sest mängu tulevad nöörid ja huvitavad sidumistehnikad! See on ühtaegu põnev ja hariv, sest partneri kinnisidumine nõuab ettevalmistust ja ka hingelist valmisolekut. Shibari abil jõuate läbi füüsilise stimuleerimise oma partneriga vaimse vabanemiseni ehk õpite veelgi sügavamalt tundma koosolemise ja üksteise nautimise kunsti. Avatud meelega sidumishuvilistele annab oskused kogemustega koolitaja Mikk Sepp, kes on shibari’ga tegelnud viimased neli aastat. Ta teab, kuidas nööre turvaliselt siduda, ta tunneb inimkeha ja oskab sellega ümber käia. Koolitusele on oodatud nii mehed kui ka naised, nii vallalised kui ka paarid, sest olgem ausad, oma intiimelule vürtsi lisada soovib meist igaüks ning shibari on midagi, mis seda kindlasti teeb.

Külasta ka Ulaka Kaunitari Instagrami lehte.

Jaga
Kommentaarid