Sageli arvatakse, et puhvri tekitamine kogumise ja investeerimise kaudu eeldab suures koguses vaba raha. Tegelikult saate sissemaksete suuruse määrata ise ja võtmesõnaks on siin järjepidevus. Isegi väikseid summasid regulaarselt kõrvale pannes koguneb pikapeale arvestatav hulk raha, mida saate endale sobilikul viisil kasutada.

Raha on mõistlik kasvama panna investeerimise kaudu. Compensa Elukindlustuses on see lihtne ja mugav. Teil ei ole vaja igapäevaselt tegeleda enda investeeringute haldamisega – piisab e-arve vormistamisest ja sobivate fondide valimisest. Edasi toimetavad teilt saadud juhtnööride alusel meie spetsialistid. Teil on alati võimalik jälgida oma investeeringute käekäiku meie veebikontoris ja saada lisainfot enda personaalselt nõustajalt, kellega saate soovi korral otse ühendust võtta ja nõu pidada. Seda olenemata investeeritava summa suurusest.

Compensas on valida 17 erineva investeerimisfondi vahel. Siinkohal tasub tähele panna, et pangad pakuvad ainult oma kontserni fonde, aga Compensa Elukindlustuse valikus on fonde erinevatelt fondivalitsejatelt üle maailma. Meie valikus on rahvusvaheliselt tunnustatud investeerimisfondid, mis võimaldavad pääseda suurtele võlakirja- ja aktsiaturgudele ning saada samad eelised, mis on muidu kättesaadavad vaid suurinvestoritele.

Soovi korral on võimalik raha suunata erinevatesse fondidesse. See aitab investeerimisriske hajutada ka väikeste summade korral, sest kõik varad on paigutatud erinevate võlakirjade, aktsiate, regioonide, ettevõtete, tegevusalade ja valuutade vahel. Kogumisperioodi jooksul saate soovi korral mugavalt investeerimisfonde vahetada – selleks on ainult vaja saata teade läbi meie veebikontori.

Mõnikord arvatakse, et investeerimine kindlustuslepingu kaudu on kallis. Tegelikult on Compensas tasud väga läbipaistvad – kõik teenustasud on välja toodud hinnakirjas ja täiendavaid sisenemis- ega väljumistasusid ei ole, kuna kõik tehingud teeme NAV-i ehk osaku puhasväärtusega.

Lisaks tasub teada, et käesolev aasta soosib investeerimisega alustamist, sest praegu on Compensa Elukindlustuses võimalik vormistada investeerimisriskiga kogumisleping soodustingimustel.

Lisaväärtusena on lepingule võimalik juurde võtta elukindlustuskaitse ja lisakindlustuskaitseid, seda kõike ühes lepingus. Samuti annab see võimaluse optimeerida lepingu tootluselt tasutavat tulumaksu.

Kuna inimeste soovid ja võimalused on erinevad, siis enne investeerimisotsuse tegemist on mõistlik konsulteerida oma ala spetsialistiga, kes aitab välja selgitada, millised valikud on olemas ja teile sobivamad. Helistage julgelt ja küsige lisainfot telefonil 610 3000 või broneerige aeg nõustamisele aadressil www.compensalife.ee. Lisainfo küsimine ei kohusta teid lepingut sõlmima, kuid annab võimaluse aru saada enda võimalustest. Compensa Elukindlustuse kontorid asuvad Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Viljandis. Nõustamine on kõigile tasuta.

Kindlustusteenust pakub Compensa Elukindlustus. Tutvu tingimustega veebilehel www.compensalife.ee ja pea nõu asjatundjaga telefonil 610 3000.

Jaga
Kommentaarid