Politsei esialgse info järgi sai kahjustada kümme autot, mis olid pargitud kolme erinevasse kohta. Sõiduauto Audi lõpetas pärast viimast kokkupõrget sõidu. Roolis oli kriminaalses joobes keskealine naine.

"Kuulsin hommikul toast, et mingi pauk käis ja arvasin, et prügiautod kolistavad. Hiljem sain kõne politseilt, et mu autot on maja ees rihitud," kommenteeris juhtunut anonüümseks jääda sooviv Noorkuu tänava elanik.

Ta lisas, et õnneks pääses tema auto leebelt, vaid kerge mõlgiga. "Seal osad autod on ikka sellised, et need enam ei sõida," ütles ta.

Mööda jalutanud Anett märkas samuti juhtunut. "Inimesi oli palju, paljud pildistasid ja mõned kirjutasid politseibussi juures seletuskirju," kirjeldas ta olukorda.

"Alkoholijoobes sõiduki juhtimisele puudub õigustus, see on enda ja teiste suhtes vastutustundetu. Alkoholijoobes ei tohi lubada sõidukit juhtima ka oma sõpra või tuttavat." kommenteeris olukorda PPA-st Indrek Hirs.

Avarii kõigi täpsemate üksikasjade selgitamiseks alustati kriminaalmenetlust. Kui näed kahtlase sõidustiiliga juhti, siis tuleks selleks teavitada politseid numbril 112.