Kuninglikust perekonnast raamatu kirjutanud Scobie meenutas, kui “katki” Meghan peale seda avaldust oli. “Ta seisis palee keskel ja teadis, et ei tule sinna enam kunagi tagasi kuningliku pere töötava liikmena,” selgitas kirjanik. “Sel hetkel mõistsin, et see ei olnud raske mitte ainult paari jaoks, kes ei suutnud selles elus kohaneda. Seal oli ka terve institutsioon, mis ei suutnud hoida ja kaitsta uustulnukat, kes oli nende ridadesse lisandunud.”

Scobie rääkis ajakirjale Glamour antud intervjuus, et Meghan ja Harry ei soovinud tegelikult algselt kuninglikust perest eemalduda. “Ma loodan, et inimesed mõistavad, et see paar proovis kõike, et kohaneda enne, kui nad lahkusid. Selle asemel, et uskuda jutte, et nad loobusid, sest ei saanud kõike, mida nad tahtsid.”

Kirjaniku sõnul on see probleem, mida ta on juba korduvalt näinud: “Naised abielluvad kuninglikku perre ning lahkuvad sealt läbipekstuna ja sinikates. Ma usun siiralt, et see, kuidas kuninglikus perekonnas naisi koheldakse, või uustulnukaid üleüldse, on see, kus probleemid tegelikult peituvad.”

Scobie andis intervjuu vahetult enne Meghani ja Harry paljastavat intervjuud Oprah’ga, mis jõuab vaatajate ette juba täna.