Täna on kõrghariduse omandamine varasemaga võrreldes palju rakenduslikum, sest tööturg ootab juba praktilise kogemusega ülikooli lõpetajaid, kel oleks lisaks teoreetilistele teadmistele ka praktilised oskused töö tegemiseks. TalTechis on kõik õppekavad loodud selliselt, et lisaks teoreetilistele teadmistele saaksid tudengid käed külge panna laborites ja õppeklassides ning olla tunnetuslikult rohkem „asjas sees“ kui lihtsalt raamatutest ja õppematerjalidest lugedes.

Podcastis räägitakse praktilisest õppest teenusedisaini ja digiturunduse näitel, mis on kindlasti asjad, mille õppimisel vaid teoorias, näed peagi moodsa elu tagatulesid. Kuidas läheneda neile, kes täna möllavad näiteks Facebookis või TikTokis ja aasta pärast mõnes kolmandas platvormis või digiavarustes, mida täna veel ei tunta – seda õpetavad Jana ja Teet TalTechi majandusteaduskonnas.

Kuula saadet ja saa teada, kuidas TalTechis pannakse suurt rõhku õppe praktilisele poolele, et tudengid saaksid nii vajalikud erialateadmised kui ka kogemuse!

1x
00:00