Täna kohtub president Kaljulaid Riias Läti presidendi Egils Levitsiga ning riigipead annavad ka ühise pressikonverentsi. Riias osaleb Vabariigi President ka Läti Välispoliitika Instituudi vestlusringis ning külastab NATO Strateegilise Kommunikatsiooni Oivakeskust, mille Eesti koos Läti, Leedu, Poola, Saksamaa, Itaalia ja Suurbritanniaga seitsme aasta eest asutas.

Täna õhtul suundub riigipea Riiast Vilniusesse, kus on homme kavas kohtumised Leedu presidendi Gitanas Nausėdaga, Leedu Seimi spiikri Viktorija Čmilytė-Nielseniga ning peamister Ingrida Šimonytėga. Kahe presidendi kohtumise järel on kavas ka ühine pressikonverents. Lisaks asetab riigipea pärja Leedu Vabadusvõitlejate Mälestusmärgi juurde, külastab Vilniuses Eesti ettevõtet Enefit Green, arutleb välisminister Gabrielius Landsbergisega rahvusvaheliste suhete väljakutsete teemalisel seminaril ning väisab Vilniuses asuvat Valgevene Euroopa Humanitaarülikooli.

Neil päevil tähistab Eesti sajandi möödumist diplomaatiliste suhete sisseseadmisest Läti ja Leeduga. Kroonviirusega seotud riskide maandamiseks toimuvad kohtumised vastavalt erinevate riikide pädevate asutuste seatud reeglitele ja soovitustele. Riigipea naaseb Eestisse kolmapäeva õhtul.