Proovi jälgida, et sinu menüüs oleks esindatud rikkalikult puu- ja juurvilju, pähkleid ja samuti oliiviõli.

Ära unusta ka portsjoneid jälgida! Tihti kuhjavad inimesed oma taldriku liiga täis ja söövad seega üle. Vähem on alati parem, sest hiljem on ju võimalik toitu juurde võtta.

Naudi lihtsaid asju. Kui oled harjunud igal aastal mitmeid kordi reisima ja tunned, et sinult on midagi ära võetud ja see on ebaõiglane, siis võta hoog maha. Oled unustanud enda ümber ringi vaadata ja ei märka enam ilusaid väikeseid asju, mida maailmal on pakkuda…

Unistada võib suurelt, aga ära jää oma unistustesse kinni. Praegu lihtsalt on selline olukord ja mida kiiremini sellega lepid, seda lihtsam sul endal on.

Veeda aega kallite inimestega. Vahemere maade peale mõeldes tulevad silme ette majakesed, kus elab koos mitu põlvkonda. Ei, sa ei pea oma ema-isa ja vanavanematega kokku kolima ning hetkel ei ole mõistlik ka nendega kokku saada, aga ole loov. Helista neile rohkem ja saada armsaid kirjakesi. Ehk on just nüüd paras aeg õpetada vanaema Skype’i kasutama, et sa saaksid tema armsat nägu näha?

Ära unusta oma füüsilist poolt. Pandeemia ajal on mugav end mitte liigutada, aga kuidas see sulle lõpuks mõjub? Püüa ikka leida aega, et käia jalutamas või teha kodustes tingimustes hoogne trenn. Laiskus tekitab sulle lõpuks halva tuju ja kilod hakkavad ka salakavalalt kogunema…

Ole produktiivne. Mida sa tegelikult oma ajaga teed? Kas kasutad seda ikka targalt? Kui oled viimasel ajal avastanud, et sa ei saa oma tööasju õigeaegselt tehtud ja teed pigem kõike muud, siis mõtle, kui õnnelik tegelikult oled, et sul töökoht üldse alles on… Ehk on aeg ennast nüüd kokku võtta ja rohkem vaeva näha?

Allikas: Glitter Guide

Jaga
Kommentaarid