Adeele Jaago kolm filmi:

1. "The Fifth Element"

"Suurepärased karakterid, väga äge ulmeline tulevikukeskkond, haarav lugu. Seda filmi olen elus ma arvan 10 korda vaadanud ja vaatan veel."

2. "The Matrix"

"Film, mis muutis minu jaoks filmikultuuri ja nägemust sellest. Ma arvan, et näitlemisest hakkasin unistama just selle filmi pärast."

3. "Fight Club"

"Sünge, põnev, samas naljakas. Ja loomulikult selle filmi pöördeline lõpp, mis mõjus mulle jahmatavalt. Näitlejaid ei jõua jälle ära kiita. Aga ka lugu ning dialoog on lihtsalt geniaalsed."

"Ma otsin filmist peamiselt hästi jutustatud lugu. Mulle meeldivad ootamatused ja julgus. Naudin, kui film raputab mind läbi ja käib minuga veel aastaid kaasas. Filmimuusika on mulle samuti oluline, kui sellega on lugu hästi toetatud ja atmosfääri tabatud, siis tõuseb film uuele kõrgusele," räägib Jaago.

Viimase aja lemmikutest toob ta välja "Piimahambad" ja "Järgmine ring", mis on mõlemad pigem indie-filmid, mitte peavooluesindajad. "Vapustavalt humoorikad lood, mis raputavad läbi. Nii läbi naeru kui ka pisarate." Praegu kinodes mängitav "Hing" on Jaago sõnul Pixari järjekordne geniaalsus, Eesti uuematest filmidest toob näitleja esile Tanel Toomi "Tõe ja õiguse" ning Eestiga seotud filmidest on "Tenet" tema arvates väga mõjus.

Voogedastusplatvormidest saab enim kasutust Netflix: "Vahel tihti, vahel harva. Kinos meeldib rohkem käia kui Netflixis." Praegu on vaatamisel Netflixi uus film "Dig".

Adeele Jaago läbi aegade kõige lemmikumate seriaalide hulka kuulub "Friends" ja teda kõige rohkem mõjutanud seriaalina nimetab ta HBO "Chernobyli". Televiisorit Jaagode kodus polegi, uudised saavad vaadatud interneti vahendusel.