Uued IDÜLL 800 ml pakijäätised on ideaalsed kodus nautimiseks. Eestlaste armastatud maitsed – vanill, kakao ja karamell – on kauplustes juba saadaval. Toome teieni neli põnevat retsepti, mida kodus katsetada.

Jäätisene Snickersi magustoit


Kogus: 1 pokaal

  • Idülli šokolaadijäätist (umbes 4 sl)
  • 3 sl maapähklivõid
  • peotäis soolaseid röstitud maapähkleid
  • peotäis röstitud hakitud maapähkleid
  • 6 suurt lusikatäit šokolaadijäätist
  • täpselt nii palju šokolaadikastet, kui hing ihaldab

Nirista pokaali põhja veidi šokolaadi, lisa natukene maapähkleid, siis jäätist ja maapähklivõid ning ehita nii üles kogu jäätisepokaal. Kaunista pealt maapähklite ja šokolaadiga.

Jäätisene Napoleoni kook


Kogus: 5–6 pokaali

Keedukreem:

  • 500 ml piima
  • 115 g võid
  • 3 muna
  • 110 g suhkrut
  • 2 tl vanilliekstrakti või vanillisuhkrut
  • 0,5 dl jahu
  • 1 leht lehttaigent
  • peotäis maasikaid
  • Idülli vaniljejäätist (umbes 10 sl)

Soojenda 2/3 piimast ja lisa sisse võitükid. Sega, kuni või on sulanud. Teises kausis sega kokku ülejäänud piim, munad, suhkur, vanillisuhkur ja jahu. Lisa segu vähehaaval potis olevale piimasegule ja sega nii kaua, kuni koostis muutub paksemaks. Võta tulelt ja jahuta täielikult.

Sulata lehttaigen, rulli see suureks ristkülikuks ja küpseta ahjus nii kaua, kuni taigen muutub krõbedaks.

Võta pokaal, kõige alla pane keedukreemi, selle peale puista lehttaigent, maasikaid ja siis jäätist ning korda seda, kuni klaas on täis. Kaunista magustoit meelepärasega ja naudi!

Kaneeliselt jäätisene magustoit


Kogus: 2 pokaali

  • 200 g õunu
  • 40 g võid
  • 2 sl pruuni suhkrut
  • 50 g Kreeka pähkleid
  • 2 tl kaneeli
  • 8 sl Idülli karamellijäätist
  • karamellikastet kaunistamiseks

Haki õunad pisemateks kuubikuteks. Sulata või ja suhkur pannil, lisa Kreeka pähklid, õunad ning kaneel. Kuumuta paar minutit ja lase jahtuda. Pokaali põhja pane õunasegu, seejärel jäätist ja siis jälle õunasegu, kuni pokaal on täis. Kaunista meelepärasega.

Marjaselt kaerahelbene jäätisemagustoit


Kogus: 1 pokaal

  • 2 dl kaerahelbeid
  • 50 g võid
  • 2 sl pruuni suhkrut
  • 1 sl marjapulbrit
  • 1 suur pall Idülli vaniljejäätist
  • 1 suur pall Idülli kakaojäätist
  • 1 suur pall Idülli karamellijäätist

Sulata või koos suhkruga pannil. Lisa kaerahelbed. Sega veidi, seejärel pane kaerahelbed paariks minutiks 200-kraadisesse ahju, kuni kaerahelbed muutuvad pruunikaks. Lase jahtuda. Soovi korral lisa hulka marjapulbrit ja sega. Pane magustoit jäätisega vaheldumisi pokaali ja kaunista meelepäraste marjadega.

Lihtne, maitsev ja taskukohase hinnaga!

IDÜLL JÄÄTISED TOOVAD NAERATUSE NÄOLE.

Jaga
Kommentaarid