Esialgu oli koondamisteadetega olnud mõningane segadus. „Kuupäevad olid valed,” viitas Ivanov töölepingu lõpetamisajale. Siiski lubas erakond koordinaatoritele mure lahendada. Homme kohtuvad piirkondade koordinaatorid korralisele koosolekule.

Keskerakonna juhatuse liige Jaanus Karilaid avaldas varem Delfiga rääkides lootust, et töö tehakse ära vabatahtlikult. Ivanov kinnitas, et tema jätkab vabatahtlikult. „Olen seda juba 15 aastat teinud, lisaks on mul juba varem olnud ka teine töökoht,” ütles Ivanov. Siiski polnud piirkondliku koordinaatori töötasu sümboolne taskuraha, Ivanovi sõnutsi said nad umbes pool Eesti keskmist palka.

Ivanov ei pidanud koordinaatorite koondamise otsust mõistlikuks. „Kohalikud valimised on tulemas. Ma ei usu, et kõik koordinaatorid jätkavad tööd vabatahtlikuna,” märkis ta. „Nördimus on päris suur, aga teha pole midagi,” lisas Ivanov. „Mõistan, et on vaja raha kokku hoida, aga kas see on õige koht, kust praegu kärpida?” esitas ta veel küsimuse.

Väidetavalt hakkas osa koordinaatoreid tööle detsembris. „Inimene sai ainult mõned nädalad tööd teha ja juba kaotas töö,” lausus Ivanov. Tema on koos Pärnu koordinaatoriga enda sõnutsi kõige pikemalt seda tööd teinud.

Kokku koondab Keskerakond 24 inimest, nende seas ka partei büroo töötajaid.