Tänased koalitsioonikõnelused algasid kell 11.

Kella seitsmeks jõudsid reformarid ja Keskerakond ühele nõule, et põllumeestele antavad toetused peavad olema võrdsed. Lisaks pannakse põllumajanduses riigi poolt suur rõhk digi- ja rohelahendustele kasutuselevõtuks.

Kaja Kallas ütles, et kõik peremudelid peavad saama võrdse kaitse, aga abielu mõistet keegi muutma ei lähe. "Me otsime erakondade ülest konsensust selleks, et saabuks rahu maa peale ja me ei peaks nende teemadega rohkem tegelema."

Lisaks kinnitas Kallas, et välismaalaste seaduse muutmise eelnõu ei lähe edasi, sest sealsed piirangud polnud põhjendatud.

Kallas ei andnud selget vastust, kas tasuta ühistransport maakondades jätkub. "See, kuidas ühistranspordikeskused korraldavad oma regioonis transpordi, on nende vaba valik," ütles ta. Seega võib olenevad piirkonnast tasuta bussisõit jääda või kaduda.

Kallas ütles, et valitsus plaanib lahendada ühel või teisel moel probleemi lähedaste hooldamisega. Kallas nentis, et raha on praegu vähe, kuid see mure peab saama lahendatud, kus inimesed peavad olema tööturult eemal lähedase hooldamise tõttu, kuna teenus on liiga kallis.